Protector bullpadel Negro 2015
  • Protector bullpadel Negro 2015

Black Shield 2015

PVP: 87,21 kr
76,25 kr
-13% Bullpadel
Köp blistern med 3 Bullpadel svarta padelskydd, det bästa sättet att skydda din padel racket från stötar och repor och hålla den i gott skick

Black Shield 2015

Paddelskydd Bullpadel svart , perfekt för alla Padel rackets, bredden är smalare så att den passar perfekt i ramen.
Skydda ditt racket från oavsiktliga stötar på väggen eller glaset med detta fantastiska svarta skydd som knappt kommer att minska designen på padel racket och samtidigt öka dess varaktighet.

Vem är det till? För alla människor som utövar denna sport och som vill skydda sitt racket från oönskade slag och följaktligen förlänga dess livslängd.

Varför kommer du att gilla det? För det är ett väldigt diskret padeltillbehör, svart till färgen som passar till vilket racket som helst. Dessutom kommer den i en blister om 3 enheter, så du kommer att ha reservskydd.

Det är bra att du vet att...

  • Bullpadel Portector är svart.
  • Mattsvart färg för att förbättra designen på racket.
  • Skyddsförpackningar innehåller 3 enheter.
  • Den fästs på vilken padel racket som helst på marknaden.
  • Ändrar inte balansen och prestandan hos ditt racket.
  • Samling av tillbehör för att spela padel Bullpadel.

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Gå med i BullPaddel-teamet, ett av de mest prestigefyllda varumärkena på marknaden. Hans ständiga arbete har gjort det möjligt för honom att ta fram en ny kollektion av Padel rackets anpassade för alla typer av publik och spelstilar.

Dessutom kompletterar den sin katalog med skor, kläder, väskor och accessoarer för att utrusta dig som en mästare. Spelare av storleken Paquito Navarro, Maxi Sánchez, Cata Tenorio eller Victoria Iglesias representerar företaget på alla banor.

Features År: 2015
Våra bästa produkter