Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Black Crown Piton Limited
  • Black Crown Piton Limited

Black Crown Piton Limited

PVP: 2 852,20 kr
2 368,97 kr
-17% Black Crown
Black Crown Piton Limited paddelpaddel | Oslagbara sensationer med detta Back Crown-kontrollpadel racket, den mest framgångsrika modellen återvänder med nya funktioner och en exklusiv design i guld
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Black Crown Piton Limited Dorada

Höj din nivå i försvaret med det nya Piton Limited padel racket, en av de begränsade upplagorna av den nya Black Crown 2021-kollektionen. Tack vare fördelningen av dess inneslutna balans och dess typ av form kommer det inte att kosta dig att göra det sedan Det är ett hanterbart och kontrollerat padel racket.

Å andra sidan har kol använts i sin konstruktion med ett lager av 3k-tyg för större motstånd. Kärnan är gjord av extra mjukt gummi, så den genererar en mycket bekväm touch och du kommer att känna bollen mer. Dessutom kommer pytonen tillbaka med en grov yta, vilket förbättrar dess effekter.

Limited Edition Black Crown Piton-funktioner

  • Rund form och låg balans av Black Crown Piton Limited som hjälper dig att placera bollen.
  • Den har mjukt gummi för att generera en mjuk beröring och mindre vibrationer.
  • Minskar otvingade fel med sin goda sweetspot.
    • 80 % kolfiber dubbelrörsram.
  • Konstruktion med ett lager av 3k-tyg som förstärker planen.
  • Inkluderar ett ramskydd med samma design.
  • Grov finish för topspin.
  • Finns i den mest avancerade serien av 2021 Black Crownpadel racket.

Vem är det till? Vi rekommenderar det till spelare med en hög nivå och med en mer teknisk spelstil, eftersom det är en kontrollpadel racket som presterar mycket bra från baksidan av banan. Den är också idealisk för spelare som ofta har problem med armbågen då den knappast genererar vibrationer.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom Piton har funktionerna som idrottare älskar tillsammans med en design i begränsad upplaga. Den här säsongen kommer den tillbaka i svart med logotyper och detaljer i guld.

Ta reda på mer om varumärket BLACK CROWN

Njut av den bästa kvaliteten och komforten med Black Crown Padel, ett relativt ungt företag men som har lyckats vinna över hela publiken. I sin nya kollektion av Padel rackets har den valt innovativa teknologier och material som garanterar bra prestanda.

Dessutom är de idealiska för både professionella spelare och nybörjare. Utan tvekan kommer du att ha hög kvalitet i dina händer till exceptionella priser.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 360-370 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter