Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Black Crown Piton 9.0
  • Black Crown Piton 9.0

Black Crown Piton 9.0

PVP: 2 632,80 kr
2 368,92 kr
-11% Black Crown
padel racket de padel Black Crown Piton 9.0 | Styr spelet med denna Black Crown padel racket, designad för tekniska spelare eftersom den låter dig lägga bollen med precision i det rivaliserande fältet.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Black Crown Piton 9.0 2021

För älskare av kontroll kommer en ny version av Piton 9.0 padel racket i svart, en modell tillgänglig i den nya Black Crown 2021-kollektionen. Som huvudnyheten lyfter vi fram det nya Black Eva-gummit, ett fantastiskt minnesskum som hjälper till att kontrollera bollen bättre.

Å andra sidan har kol använts i strukturen och planen har förstärkts med 3k-tyg för att förbättra dess motståndskraft. Dessutom är den väldigt lätt att hantera tack vare sitt runda format och låga balans. Dessutom har hjärtområdet förstärkts för en mer stabil träff.

Black Crown Piton 9.0 i svart, funktioner

  • Med Black Crown Piton 9.0 kan du korrigera de mest off-center bollar.
  • Kontrollskyffel, designad i ett runt format och innehöll balans.
  • Svart eva gummikärna som ökar sensationerna hos spelaren.
  • Bred träffyta så att du inte missar lätta bollar.
  • Profil med 80% kol och yta med 3k kol.
  • Förstärkt struktur för att uppnå större motstånd och soliditet.
  • Smidig och hanterbar padel racket med vilken du kan placera bollen med precision.
  • Finns i padel racketkollektionen Black Crown 2021.

Vem är det till? För spelaren på avancerad nivå, med en teknisk spelstil som gillar att förbereda poängen bakifrån eftersom det är en kontrollpadellracket som genererar de bästa sensationerna för spelaren i varje träff.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom piton är ett högpresterande padel racket eftersom företaget har använt kvalitetsmaterial och en spektakulär finish. Den här säsongen kommer den tillbaka med en svart design, som kombinerar grå, vita och röda toner för detaljerna.

Ta reda på mer om varumärket BLACK CROWN

Njut av den bästa kvaliteten och komforten med Black Crown Padel, ett relativt ungt företag men som har lyckats vinna över hela publiken. I sin nya kollektion av Padel rackets har den valt innovativa teknologier och material som garanterar bra prestanda.

Dessutom är de idealiska för både professionella spelare och nybörjare. Utan tvekan kommer du att ha hög kvalitet i dina händer till exceptionella priser.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2021
Våra bästa produkter