Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Wristband Bidi Badu Cody Code Move marinblå
  • Wristband Bidi Badu Cody Code Move marinblå

Wristband Bidi Badu Cody Code Move marinblå

PVP: 185,94 kr
131,09 kr
-30% Bidi Badu
Wristband Bidi Badu Cody Code Move blå långa | Undvik handledsskador med det nya Bidi Badu Cody Code Move padelarmband i marinblått, de ger dig det stöd och den komfort du behöver

Wristband padel Bidi Badu Cody Code Move i marinblått

Gör dig fullt utrustad för dina mest krävande padelmatcher med den nya Bidi Badu 2023 tillbehörskollektionen, nu tillgänglig i vår onlinebutik. Skaffa Cody Code Move padelarmband i marinblått, viktigt för varma dagar eftersom de hjälper oss att torka svetten från pannan och armarna.

Det bekämpar inte bara svettning utan de ger också bra ledstöd och undviker på så sätt att göra dåliga gester under spelet. För dess beredning har kvalitetstyger använts som är mycket slitstarka och elastiska, vilket förbättrar dess komfort.

Wristband Bidi Badu Cody Code Move Stora i mörkblå funktioner

  • Bidi Badu Cody Code Move marinblå säljs i förpackningar om 2 enheter.
  • Lång storlek, cirka 12 x 8 centimeter.
  • Tyger av hög kvalitet för att absorbera svett.
  • Håller kvaliteten över tid.
  • Marinblå design med kontrasterande logotyp.
  • Ny katalog med tillbehör för att spela padel Bidi Badu 2023.

Vem är det till? Perfekt för alla idrottare som känner sig obekväm på grund av svett, eftersom de är långa och absorberande armband inte en enda droppe svett slipper ut, vilket ger ett mycket torrare grepp om racket.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom de är väldigt coola när de har använts tack vare deras marinblå finish och vita märkeslogotyp. Men de finns också i mer slående färgkombinationer - du bestämmer vilken du gillar bäst!

Ta reda på mer om varumärket Bidi Badu

Upptäck det nya tyska sportklädesmärket Bidi Badu, som har ett stort antal plagg för sporter som tennis eller padel. Deras kläder har tillverkats med högsta kvalitet för att ge dig tyger som står emot samtidigt som du kan spela bekvämt.

Dessutom kännetecknas hans design av att vara den mest slående eftersom de är inspirerade av den afrikanska livsstilen och hans mer avslappnade mentalitet, detta är mycket närvarande i alla hans kläder. Du kan nu hitta i vår padelbutik den nya kollektionen av kläder för både dam och män av märket Bidi Badu, du kommer att älska det!

Features År: 2023
Våra bästa produkter