Wristband Huvud 5" vitt
  • Wristband Huvud 5" vitt

Wristband Huvud 5" vitt

PVP: 109,70 kr
87,21 kr
-21% Head Padel
Wristband Head 5 Långt | Få ett paket med 2 enheter av Head 5-tums armband för att spela padel i vitt med en svart logotyp, ett tillbehör som motverkar svettning

Wristband padel Head 5

Med total säkerhet kan vi bekräfta att svetten då den återigen kommer att orsaka dig obehag när du spelar. Upptäck det långa vita huvudarmbandet med en svart logotyp, ett komplement tillverkat av kvalitetsmaterial som erbjuder hög absorptionsförmåga på grund av dess dimensioner.

De säljs i förpackningar om 2 enheter och även i olika färger, så att du kan välja din favoritfärg. Dessutom ser vi till att den inte förlorar egenskaper vid användning eller tvätt, vilket bibehåller dess fördelar på lång sikt. Slutligen är det ett komplement som även förebygger skador.

Wristband Head 5" långt vitt med svart logotyp, egenskaper

  • Blister med 2 enheter av Head 5" vitt armband.
  • De är långa i storlek, så de ger bra stöd.
  • Perfekt passform med sina elastiska fibrer.
  • dess tyger förlorar inte egenskaper vid användning.
  • De låter dig enkelt torka bort svett från ansiktet.
  • Nya armband för att spela padel från Head 2023.

Vem är det till? Lämplig för alla idrottare som vill skydda handleden vid sport, eftersom det är ett tillbehör som förhindrar besvär i leden och som även motverkar irriterande svettningar i armarna.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom de erbjuder en lös passform, eftersom deras elastiska fibrer inte orsakar obehag när de väl placeras på handleden. Dessutom kan du inte bara få dem i vitt utan de finns även i en mängd olika färger, du väljer!

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Utrusta dig själv med produkter av högsta kvalitet tack vare Head Padel, ett av de varumärken som föredras av de flesta spelare. Faktum är att den har en hel del representation på World Padel Tour tack vare spelare som Arturo Coelho eller Ari Sánchez i damlaget.

Den här säsongen satsar det österrikiska varumärket på nya material, teknologier och färgglada mönster. Upptäck i vår onlinebutik dess nya kollektion av padelracket, herrskor, damkläder och fler tillbehör för att spela padel. Du kommer inte att bli besviken!

Features År: 2023
Våra bästa produkter