Padelgreep Babolat Syntec Pro x1 vit
  • Padelgreep Babolat Syntec Pro x1 vit

Padelgreep Babolat Syntec Pro x1 vit

PVP: 98,18 kr
87,22 kr
-12% Babolat
Babolat Syntec Pro x1 vitt | Ingenting kommer att hindra dig från att ge dina bästa skott med ditt racket tack vare Babolat-märket Syntec Pro-grepp som hjälper till genom att förbättra greppet utan att lägga för mycket vikt

Padelgreep Babolat Syntec Pro x1 vitt

Du har redan en bred katalog med tillbehör tillgänglig där du kan hitta ett stort antal tillbehör som du kan utrusta dig med för spelet. Inuti kan du köpa den nya kollektionen från Babolat-företaget där Syntec Pro-greppet finns i vitt.

Väl på, ger den ett mycket bra grepp eftersom det inte samlar på sig svett, så det hjälper till att förhindra att racket glider ur dina händer medan du spelar. Å andra sidan är det ett väldigt lätt tillbehör så när det väl är på kommer det inte att lägga för mycket vikt på ditt padelracket.

Padelgreep Babolat Syntec Pro i vitt, egenskaper

  • Babolat Syntec Pro-greppet säljs i en förpackning.
  • Undvik överflödig svett på handen.
  • Mycket motståndskraftig så att den inte tappar kvalitet med tiden.
  • Lätt tillbehör kommer inte att lägga för mycket vikt till ditt racket.
  • Den har designats i vitt med svarta detaljer.
  • Babolat 2023 padeltillbehör.

Vem är det till? Utan tvekan är det ett idealiskt tillbehör för de människor som vill utrusta sig med kvalitetstillbehör eftersom Syntec Pro-greppet har gjorts med högkvalitativa och motståndskraftiga material så att det inte blir slitet av användning.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är ett viktigt komplement för att spela padel, hjälper det också genom att minska vibrationerna i varje träff för ett mycket bekvämare spel. Den har även designats i vitt med detaljer i svart, en klassisk kombination som du kan bära med ditt padelracket.

Ta reda på mer om varumärket BABOLAT

Sedan Babolat Padel började tillverka padelprodukter har det haft en stor utveckling. Det är för närvarande ett av favoritmärkena för spelare, eftersom det har ett brett utbud av padelracket, skor, kläder och paletaväskor för att välja den som bäst passar våra behov.

Tack vare hans arbete och ansträngning har han blivit en av huvudsponsorerna för World Padel Tour. Några av de bästa spelarna på kretsen som Juan Lebrón eller Victoria Iglesias tävlar med sina produkter, så vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med Babolat.

Features År: 2023
Våra bästa produkter