Padelgrepp Babolat Syntec Pro x1 svart
  • Padelgrepp Babolat Syntec Pro x1 svart

Padelgrepp Babolat Syntec Pro x1 svart

PVP: 98,18 kr
87,22 kr
-12% Babolat
Babolat Syntec Pro x1 padelgrepp svart | Förbättra greppet på ditt racket med det nya Babolat Syntec Pro-greppet designat med vadderade material som hjälper till att minska vibrationer för större komfort.

Padelgrepp Babolat Syntec Pro x1 svart

Förbättra greppet på ditt racket med den nya kollektionen av övergrepp och grepp från märket Babolat där du kan välja mellan en mängd olika modeller. Upptäck det nya Syntec Pro-greppet som har designats i svart så att du kan matcha det med ditt racket.

Vadderade material har använts för dess tillverkning, vilket ger stor komfort och hjälper till att minska vibrationer för ett mindre skadligt vilt. Å andra sidan är placeringen väldigt enkel, så det tar inte dig lika lång tid som när du tar bort den.

Babolat grepp Syntec Pro i svart färg, egenskaper

  • Babolat Syntec Pro-greppet har designats i svart med vita detaljer.
  • Den har tillverkats med kvalitetslim för att förhindra att den lossnar med tiden.
  • Minskad tjocklek för större förnimmelser.
  • Den är väldigt lätt för att inte lägga mer vikt på ditt racket.
  • Den har ett vadderat lager för att minska vibrationer.
  • Tillbehör och komplement för att spela Babolat 2023 padel.

Vem är det till? Det är ett perfekt tillbehör för de människor som vill förbättra greppet på sitt racket eftersom Syntec Pro-greppet också hjälper till att förhindra svettansamling för att förhindra att racket glider från händerna medan man spelar.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer inte bara att gilla den för alla fantastiska funktioner den erbjuder, utan också för dess svarta design med varumärket i vitt, en kombination som du utan tvekan kan matcha med ditt padelracket.

Ta reda på mer om varumärket BABOLAT

Sedan Babolat Padel började tillverka padelprodukter har det haft en stor utveckling. Det är för närvarande ett av favoritmärkena för spelare, eftersom det har ett brett utbud av padelracket, skor, kläder och paletaväskor för att välja den som bäst passar våra behov.

Tack vare hans arbete och ansträngning har han blivit en av huvudsponsorerna för World Padel Tour. Några av de bästa spelarna på kretsen som Juan Lebrón eller Victoria Iglesias tävlar med sina produkter, så vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med Babolat.

Features År: 2023
Våra bästa produkter