Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Pack Babolat Viper Carbon + Paletero 2019
  • Pack Babolat Viper Carbon + Paletero 2019

Pack Babolat Viper Carbon + padelväskor 2019

PVP: 3 455,00 kr
2 467,70 kr
-29% Babolat
Köp Babolat Viper Carbon padelpack som består av Juan Lebróns racket samt hans matchande padelbag, perfekt för attackerande spelare

Pack Babolat Viper Carbon + padelväskor 2019

Ta fram vinnaren inom dig med Viper Carbon padel pack från babolat. Den består av ett diamantformat racket med hög balans för att dra nytta av all dess kraft, samt en stor racketväska med flera fack så att du inte lämnar något hemma.

Både ram och ansikten på huggormen är gjorda av kol och den har 3 stänger i hjärtat för en stabil och rejäl träff. Kärnan är gjord av svart eva som vi kommer att ha en hårdare beröring med och den innehåller relief i sina plan. Det bästa av allt är att de är produkterna som används av Juan Lebrón!

Babolat Viper Carbon recension

  • Babolat Viper Carbon är Juan Lebróns racket.
  • Full Carbon Technology-system för överlägsen styrka och hållbarhet.
  • Robusta plan och svart eva-skum inuti.
  • Rh Perf lite kapacitet för 2 eller 3 padel racket på varje sida.
  • Det låter dig separera kläderna, handduken eller skorna från dina padel racket.
  • Den har justerbara och vadderade handtag.
  • Njut av våra presenter med en exklusiv t-shirt, övergrepp och flaska bollar.
  • Den innehåller avancerade produkter utvecklade av Babolat Padel.

Vem är det till? Riktat till killar som gillar att slå bollen hårt, ger huggormen dig tillräckligt med kraft för att vinna poängen samt att kunna förvara all din utrustning i en stor, kompakt väska.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom du kommer att vara utrustad med de officiella produkterna från Juan Lebrón, professionell spelare i WPT och maximal representant för företaget. Du kommer utan tvekan att njuta av den bästa prestandan samt fantastiska avslut för att sticka ut på banan.

Ta reda på mer om varumärket BABOLAT

Utrusta dig själv med Babolat Sport, ett varumärke av franskt ursprung med erkänd prestige inom racketsporter. I padelvärlden har den haft en stor utveckling, till den grad att den blivit ett av favoritmärkena.

Baserat på arbete och ansträngning har det blivit en av huvudsponsorerna för World Padel Tour, och några av de bästa spelarna på kretsen som Juan Lebrón eller Victoria Iglesias tävlar redan med sina racket. Utan tvekan är det franska företaget synonymt med kvalitet.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2019
Våra bästa produkter