Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Pack Adidas Adipower 2.0 + Paletero 2020
  • Pack Adidas Adipower 2.0 + Paletero 2020

Pack Adidas Adipower 2.0 + padelväskor 2020

PVP: 4 936,50 kr
3 619,55 kr
-27% Adidas Padel
Få de officiella Seba Nerone-produkterna med detta Adidas padelpaket som består av det kraftfullaste racket i katalogen och den största väskan

Pack Adidas Adipower 2.0 + padelväskor 2020

Som varje säsong väljer vi ut de bästa produkterna för att erbjuda kvalitetspaket till alla spelare. Köp Adidas Adipower 2.0 padel racketpaket med padelväskor, båda produkterna är från den nya kollektionen och du kommer att njuta av den bästa prestandan samt en fantastisk design på banan.

Få det mest kraftfulla adidas padel racket, Adidas Adipower 2.0 med en överdimensionerad diamantform och hög balans. Den innehåller det kraftfulla präglade systemet och en hård gummikärna för större kraft. Den har också förstärkningar tack vare den dubbla exoskelettteknologin, vidgar sweet spot och har ett grovt spinnpadel racket för att inte tappa kontrollen.

Adipower 2.0 padelpaket, funktioner

  • Adidas-paketet har adipower 2.0, Seba Nerones padel racket.
  • Eva-gummi med högt minne för en hård touch och lättnad på flygplanen.
  • Dubbelt eXoskeleton-system för en stark struktur och kraft präglad för att öka kraften.
  • Kolkonstruktion som förstärker ytorna med 15k aluminiserat koltyg.
  • Adidas pro tour 2.0 padelväskor är en av de största: 55 x 30 x 43 cm.
  • Möjlighet att bära den som ryggsäck eller väska.
  • Sida med termoteknik, huvudfack och skoväska.
  • Vi ger dig ett övergrepp, flaska bollar och exklusiv t-shirt.
  • Produkter från den senaste Adidas-kollektionen för män 2020.

Vem är det till? Detta pack för att spela padel är perfekt för professionella spelare eller de som tävlar på höga nivåer, med en attackprofil eftersom adipower 2.0 ger dig kraften du behöver förutom att få en stor och tålig racketväska.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom du enkelt kan förnya ditt padelmaterial och njuta av de officiella produkterna från den professionella spelaren Seba Nerone. Dessutom bibehåller adipower 2.0 och pro tour 2.0 samma estetik i svart och fluorescerande gult, spektakulärt!

Ta reda på mer om varumärket ADIDAS

Njut av de bästa sensationerna med Adidas Sport, företaget ställer till ditt förfogande en varierad katalog av produkter så att du kan välja det padel racket, skor, väskor eller kit som passar dina behov.

Han har mer och mer stöd bland proffsspelare, Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán och Alex Ruiz är en del av hans lag. Tänk inte på det längre och hoppa på banan väl förberedd eller redo att vinna alla dina matcher.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2020
Våra bästa produkter