Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Muñequera adidas Tennis Black / White OSFM 2018
  • Muñequera adidas Tennis Black / White OSFM 2018

Muñequera Tennis S Svart / Vit

PVP: 87,76 kr
76,24 kr
-14% Adidas Padel
Köp de korta svarta armbanden från All for padel 2018 och förhindra att padelracket glider på grund av svett samt skyddar leden

Muñequera Tennis S Svart / Vit

Det tyska företaget tar hänsyn till alla detaljer för att förbereda dig för dina matcher. Upptäck de svarta armbanden för att spela padel med den broderade logotypen i vitt och perfekt så att svett inte hindrar ditt grepp. Det är ett tillbehör tillverkat av kvalitet och elastiska material för exceptionellt stöd. Dessutom kan du bära dem med vilket kit som helst med dess grundläggande design.

Vem är det till? Riktar sig till vilken man eller kvinna som helst som vill undvika att svettas på händer eller ansikte under sina padelmatcher eller träningspass. Det hjälper även de som lider av besvär i leden.

Varför kommer du att gilla det? För med de korta armbanden förhindrar du att padelracket glider i varmt väder tack vare dess stora absorptionsförmåga. Dessutom kombineras de med det du bär så att de inte kan saknas i din sportiga look.

Svart litet armband

  • De svartvita padelskors kommer i ett paket med två enheter.
  • Mått 7 x 9 cm
  • Den har gjorts med frotté.
  • Korta armband för att absorbera fukt.
  • Svart finish med kontrasterande logotyp.
  • Idealisk för att spela under höga temperaturer.
  • Nya Adidas armband .

Ta reda på mer om varumärket ADIDAS

Njut av de bästa sensationerna med All for padel, sektionen tillägnad denna sport från det tyska företaget Adidas. Upptäck varumärkets nyheter, med mycket konkurrenskraftiga produkter med det bästa förhållandet mellan kvalitet och pris på marknaden. Professionella spelare som Martita Ortega, nummer 9 i World Padel Tour-rankingen, litar på varumärket. Om hon gör det, vad väntar du på?

Features År: 2021
Våra bästa produkter