Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Padelväska Wilson Youth grön gul 2023
  • Padelväska Wilson Youth grön gul 2023
  • Padelväska Wilson Youth grön gul 2023

Padelväska Wilson Youth grön gul 2023

PVP: 658,20 kr
438,25 kr
-34% Wilson Padel
Padelväska Wilson Youth mellangrön och gul | Bär det nödvändigaste för dina matcher i Wilson Youth padelväskaväskan i grönt och gult, en mindre Wilson-väska för de som inte är laddade

Padelväska Wilson Youth grön gul 2023

Skaffa de nya Wilson 2023-väskorna för att gå till din padelklubb med allt material. Vi presenterar Youth padel racketväska i grönt och gult, perfekt för att hålla allt organiserat. Den har 2 stora fack för att lämna det största materialet, så att du kan transportera flera racket, kläder och skor.

Den har även små fickor så att du inte tappar bort dina nycklar eller tillbehör. Den är också bekväm att transportera tack vare de olika greppen den innehåller. Slutligen presenterar den en polyesterkonstruktion, som ger stor hållbarhet och är lätt att rengöra om den blir smutsig.

Padelväska Wilson Youth i gröna och gula bokstäver, egenskaper

  • Den gröna och gula Wilson Youth är gjord av 100 % polyestermaterial.
  • Den innehåller justerbara remmar och ett handtag för att bära den hur du vill.
  • Den har två stora huvudfack.
  • Enligt tillverkaren är storleken 51 x 20 x 25,5 cm.
  • Två mindre tillbehörsfack med dragkedja på varje sida.
  • Nya väskor för att spela padel Wilson 2023.

Vem är det till? Designad mer för killar eller tjejer som behöver en medium väska, som inte är överdrivet stor och som gör att de kan transportera ett par racket på ett ordnat sätt samt kläder eller accessoarer för att kunna spela sina padelmatcher.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är den perfekta storleken för att bära tillräckligt mycket, så det är inte en skrymmande väska och den sitter bekvämt på axlarna. Du kommer också att gilla den för dess mörkgröna estetik, som framhäver varumärket på sidorna och några av dess detaljer i gult.

Ta reda på mer om varumärket WILSON

Vi vet alla att Wilson Sport har många års erfarenhet av sportens värld. Sedan 1914 har den förberett de bästa idrottarna i världen och inom padel har den också gjort sitt bidrag.

Upptäck det varierade sortimentet av padelracket, skor, paletoväskor och andra tillbehör som ger dig bästa prestanda och en oklanderlig finish. Tveka inte och utrusta dig själv med den här säsongens nyheter, de kommer att erövra dig!

Features Spelare: Man År: 2023
Våra bästa produkter