Padelväska Wilson Team svart grå 2023
  • Padelväska Wilson Team svart grå 2023
  • Padelväska Wilson Team svart grå 2023

Padelväska Wilson Team svart grå 2023

PVP: 822,75 kr
602,80 kr
-27% Wilson Padel
Padelväska Stor Wilson Team svartgrå 2023 | Skaffa den nya Wilson Team padelracketväskan i svarta och gråa detaljer, vi försäkrar dig att den erbjuder mycket utrymme så att du kan organisera allt ditt material
Skriv en recension

Padelväska Wilson Team svart grå 2023

Vi ställer till ditt förfogande de nyheter som Wilson presenterar denna 2023 så att du kan välja kvalitetsprodukter till bästa pris. Skaffa den svarta och gråa Team paleta-väskan, en av de största i kollektionen så den låter dig transportera allt material du behöver. Dessutom kan du göra det bekvämt eftersom det har olika typer av grepp.

Så remmarna är vadderade, vilket inte orsakar obehag i axlarna. När det gäller utrymmet har den 2 huvudfack: en sida som är fodrad med termos för att skydda racket från extrema temperaturhöjningar och -fall och en annan huvudfack. Den har även små fickor för att lämna nycklarna eller mobilen.

Padelväska Wilson Team svart och grå funktioner

  • Det svartgråa Wilson Team har gjorts med tyg och hårt material på sidorna.
  • Orsakar inte axelbesvär eftersom den innehåller vadderade axelband
  • Enligt tillverkaren har den mått på 61 x 38 x 30,5 centimeter.
  • En av sidorna har en termofunktion, vilket ger bättre skydd för padelracket.
  • Breda huvudfickor och enkel åtkomst.
  • Den tillhör den nya katalogen av Wilson 2023 padelväskor.

Vem är det till? Designad för spelare som går med allt till banan: duschkläder, flera racket, handdukar, sweatshirts... eftersom denna Wilson-väska har fack för alla typer av material, lätt att komma åt och mycket rymlig för att bära allt välorganiserat.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare dess justerbara handtag kan du enkelt justera den, så den är inte irriterande att transportera. Den presenterar också en klassisk design som aldrig gör dig besviken: den kombinerar svart med märkets logotyp på sidan och gråa remmar.

Ta reda på mer om varumärket WILSON

Vi vet alla att Wilson Sport har många års erfarenhet av sportens värld. Sedan 1914 har den förberett de bästa idrottarna i världen och inom padel har den också gjort sitt bidrag.

Upptäck det varierade sortimentet av padelracket, skor, paletoväskor och andra tillbehör som ger dig bästa prestanda och en oklanderlig finish. Tveka inte och utrusta dig själv med den här säsongens nyheter, de kommer att erövra dig!

Features Spelare: Man År: 2023
Våra bästa produkter