Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Padelskydd Wilson Premium
  • Padelskydd Wilson Premium
  • Padelskydd Wilson Premium

Padelskydd Wilson Premium

PVP: 274,25 kr
218,85 kr
-21% Wilson Padel
Padelskydd individuell Wilson Premium | Förvara ditt racket i Wilsons Padel Premium-fodral, ett komplement som skyddar racket medan du transporterar den så att den inte utsätts för eventuella fall

Padelskydd för Wilson Premium

Förvara i det nya märket Wilson Premium fodral designat med vadderade material som skyddar racket från eventuella slag eller fall. Den har designats med mycket motståndskraftiga material som hjälper till att förhindra slitage för större hållbarhet.

Å andra sidan är den väldigt bekväm att transportera eftersom den har designats med en rem på baksidan som gör att du kan transportera den bekvämt. För att avsluta har den kapacitet för vilken padelracket som helst så att du kan förvara den för att skydda den inuti padelväskan eller medan du transporterar den.

Wilson Premium Padelskydd Funktioner

  • Wilson-överdraget har gjorts med kvalitetstyger.
  • Vadderade material för att skydda mot slag.
  • Handtag på baksidan så att du kan bära den hängande.
  • Mycket motståndskraftig så att du kan leka med den länge.
  • Klassisk design så att du enkelt kan matcha.
  • Nya Wilson 2023 racketöverdrag.

Vem är det till? Utan tvekan är det ett perfekt komplement för de människor som tar hand om sitt racket eftersom de tack vare tygerna som används skyddar det från eventuella slag eller fall som kan inträffa när de transporteras till tändstickor.

Varför kommer du att gilla det? För det är ett viktigt tillbehör för de personer som bara tar med sig racket till matcher eller som vill skydda den inuti racketväskan. Den är också mycket motståndskraftig så att du kan leka med den länge.

Ta reda på mer om varumärket WILSON

Vi vet alla att Wilson Sport har många års erfarenhet av sportens värld. Sedan 1914 har den förberett de bästa idrottarna i världen och inom padel har den också gjort sitt bidrag.

Upptäck det varierade sortimentet av padelracket, skor, paletoväskor och andra tillbehör som ger dig bästa prestanda och en oklanderlig finish. Tveka inte och utrusta dig själv med den här säsongens nyheter, de kommer att erövra dig!

Features År: 2023
Våra bästa produkter