Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Overgrips Bullpadel GB1600 Pack 12 Naranjas
  • Overgrips Bullpadel GB1600 Pack 12 Naranjas

Overgrips Bullpadel GB1600 Pack 12 Apelsiner

PVP: 273,70 kr
246,82 kr
-10% Bullpadel
Väska 12 orange bullpadel övergripsenheter | Få ett perfekt grepp om ditt padel racket med den orange väskan med 12 Bullpadel overgrips, perfekt för krävande spelare

Bullpadel GB1600 Apelsiner pack 12 enheter

Få GB1600 orange padel overgrips till bästa pris i en 12 -enheters overgrå väska , ett tillbehör från Bullpadel 2020-kollektionen. De erbjuder ett mycket bekvämt grepp, eftersom deras tjocklek är medium och strukturen är slät, så de erbjuder bättre vidhäftning.

Å andra sidan har firman använt en ny formel för att se till att de håller sig i gott skick längre, så att du inte behöver byta övergrepp mitt i matchen. Dessutom är bullpadel overgripsväskan mycket billigare.

Bullpadelväska 12 orange övergrepp, egenskaper

  • Bullpadel GB1600 övergrepp i en förpackning om 12 är orange.
  • Med overgripsväskan blir du billigare.
  • De låter dig anpassa padel rackets handtag till din hand.
  • De behåller sina egenskaper under en längre tid.
  • Medium tjocklek för att ha bra förnimmelser.
  • Nya tillbehör till padel Bullpadel 2020.

Vem är det till? Riktar sig till alla spelare som behöver öka tjockleken på sitt grepp, eftersom man med bulpadelövergreppen kan förbättra greppet samt hålla händerna torra under hela matchen.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare dess medeltjocklek kommer du inte att uppleva förnimmelser när du tar padel racket. De dämpar även vibrationer så att du kan njuta av en mycket bekvämare träff och de är billigare än om du köper dem individuellt.

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Utrusta dig själv med de bästa produkterna för att spela padel tack vare BullPadel Sport, ett av de märken som spelarna föredra. Denna säsong presenterar en komplett kollektion av Padel rackets, skor, kläder och padelväskor för alla smaker och fickor.

Företaget har stöd från topp tio spelare på World Padel Tour som Paquito Navarro, Maxi Sánchez, Alejandra Salazar eller Cata Tenorio, ett tydligt exempel på varumärkets kvalitet. Vänta inte längre och byt till bullpadel, du kommer inte bli besviken!

Features År: 2020
Våra bästa produkter