Wilson Ultra Team V2 Blå
  • Wilson Ultra Team V2 Blå
  • Wilson Ultra Team V2 Blå

Wilson Ultra Team V2 Blå

PVP: 1 425,55 kr
1 282,94 kr
-11% Wilson Padel
Wilson Ultra Team V2 Blå padel racket | Perfekt ditt attackspel med detta Wilson padel racket, en modell som ger mer kraft men som tack vare sina flexibla material inte försummar komforten
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 11 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Wilson Ultra Team V2 blå och svart padel racket

Missa inte Wilson Padel 2022-nyheterna, vi analyserar alla dess modeller så att du kan välja den du behöver. Skaffa det nya Ultra Team V2 padel racket i blå och svarta detaljer, en modell som sticker ut för sitt slag då den håller balansen något hög samt ett överdimensionerat format för att inte tappa kontrollen.

Tack vare användningen av glasfiber är det lättare att leka med det så det gynnar spelarens anpassning. Till kärnan har skum använts, ett mjukt skum som minskar vibrationer och minskar risken för armbesvär. Dessutom ökar Infinity Edge-tekniken dess sweet spot och den nya hjärtdesignen förbättrar stabiliteten.

Wilson Ultra Team V2 i blått, funktioner

  • Ny design av hjärtat av Wilson Ultra Team V2 blå som ger extra stabilitet.
  • Teardrop-format med medelhög balans som ökar dess kraft.
  • Infinity Edge-teknik som vidgar din sweet spot och hjälper till att korrigera off-center bollar.
  • Glasfiberkonstruktion som förbättrar spelbarheten.
  • Kärnskum som används i kärnan, vilket förbättrar uteffekten och känslan.
  • Bro i hjärtat som ger mer kraft och stabilitet.
  • Utmärkt grepp med det nya Sublime-greppet.
  • Ingår i Wilson Padel 2022 mellanracketkatalog.

Vem är det till? Vi rekommenderar det till spelare på mellannivå, som spelar regelbundet och letar efter en kraftfull padel racket för att skriva ut mer fart i sitt spel, men som inte heller försummar kontrollen för att undvika otvingade fel.

Varför kommer du att gilla det? Genom att ha en bredare sweet spot minskar chansen att missa lätta bollar så att du kommer att njuta av bra spelbarhet. Den presenterar också en mycket elegant design som kombinerar blått med svarta detaljer.

Ta reda på mer om varumärket WILSON

Vi vet alla att Wilson Sport har många års erfarenhet av sportens värld. Sedan 1914 har det varit ansvarigt för att utrusta de bästa idrottarna i världen, så inom padelsektorn hittar vi även produkter av högsta kvalitet för alla typer av spelare.

Upptäck den varierade katalogen av Padel rackets, skor, padelväskor och andra tillbehör som ger dig bästa prestanda och en oklanderlig finish. Den här säsongen har Fernando Belasteguín representerat på WPT-backarna, du kommer inte att bli besviken!

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Sin rugosidad
Våra bästa produkter