Wilson Pro Staff Team Roja 2020
  • Wilson Pro Staff Team Roja 2020

Wilson Pro Staff Team Roja 2020

PVP: 1 754,65 kr
1 085,66 kr
-39% Wilson Padel
Pro Staff Team 2020 padel racket i rött | Njut av de bästa sensationerna med detta mellannivå Wilson-racket, en modell med en mjuk touch och en bred sweet spot för att höja vår nivå
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 30 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Wilson Pro Staff Team-racket i rött

Vi analyserar den senaste Wilson Padel 2020- kollektionen så att du kan hitta din bästa allierade. Upptäck Pro Staff Team Red padel racket i mediumserien, en modell som utmärker sig för sin spelbarhet och enkla anpassning eftersom den har mer flexibla material.

Således har glasfiber använts både i ramen och på ytorna och kärnskumskärnan för en mjukare touch. Detta ger den en mycket bra absorption av vibrationer. Du kommer också att njuta av ett bekvämare grepp med det nya sublima greppet.

Wilson Pro Staff Team i rött, funktioner

  • Wilson Pro Staff Team Red 2020 hjälper dig att placera bollen med lätthet.
  • Den är lätt att leka med på grund av dess väv i glasfiber.
  • Skum med låg densitet för en bekvämare touch.
  • Den innehåller det nya skarpa hålsborrningssystemet som ökar dess prestanda.
  • Mikroperforerat handtag för ett starkare grepp.
  • Bred sweetspot tack vare sitt runda format och låga balans.
  • Minskar vibrationer och ger en säkrare träff.
  • Ingår i Wilson 2020 års mellanracketserie för män.

Vem är det till? Idealisk för idrottare som spelar padeltennis då och då eftersom det är ett kontrollpadel racket med en mjuk touch och mycket hanterbar, så den hjälper oss att rikta våra skott och njuta av en träff utan vibrationer.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom du kommer att ha i dina händer ett kvalitets Wilson padel racket till ett bra pris, med vilken du kommer att njuta av fantastisk spelbarhet såväl som design. Alla kommer att titta på dig med sin djärva röda estetik med logotypen och svarta detaljer.

Ta reda på mer om varumärket WILSON

Vi känner alla till kvaliteten på Wilson Sport med många års erfarenhet av sporten. Inom padeltennis har han också gjort sin insats och har just nu Fernando Belasteguín i sina led, historiens bästa spelare.

Upptäck det varierade sortimentet av Padel rackets, skor, padelväskor och andra tillbehör som ger dig bästa prestanda och en oklanderlig finish. Tveka inte och utrusta dig själv med den här säsongens nyheter, de kommer att erövra dig!

Features Form: Runda Nivå: Mellanliggande Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter