Vibora Russel Classic fiber 2024
  • Vibora Russel Classic fiber 2024
  • Vibora Russel Classic fiber 2024

Vibora Russel Classic fiber 2024

PVP: 1 206,70 kr
1 206,16 kr
-1% Vibora
Vibora Russel Classic Fiber A000449 | Ta ditt spel till nya horisonter med padelracketet Vibora Russel Classic Fiber, perfekt för nybörjare. Lätt och kraftfull, upptäck spelbarheten den erbjuder!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Vibora Russel Classic fiber padelracket

Upptäck den nya Vibora Russel Classic Fiber 2024, det ideala padelracketet för dig som tar dina första steg i denna spännande sport. Med en design som är tänkt för komfort och prestanda, säkerställer detta racket en snabb och effektiv anpassning till spelet, och erbjuder en perfekt balans mellan kraft och kontroll.

Vibora Russel Classic Fiber 2024 utmärker sig med sin konstruktion i glasfiber och laminat mjukt eva-skum, egenskaper som ger oöverträffad hanterbarhet. Dess mjuka känsla och balans gör att varje match blir ett nytt tillfälle att förbättra och njuta.

Egenskaper padelracket Vibora Russel Classic Fiber 2024

  • Idealisk för spelare som vill göra framsteg i sitt spel.
  • Hybrid design med tårform och medelbalans.
  • Konstruktion i glasfiber för en icke-teknisk spelupplevelse.
  • Mjuk och bekväm känsla tillhandahållen av mjukt eva-skum.
  • Består av material av hög kvalitet som garanterar hållbarhet och en optimal spelupplevelse.
  • Tillhör Vibora-rackkollektionen 2024.

Vem är den riktad till?

Vibora Russel Classic Fiber är perfekt för nybörjarspelare och de som njuter av padel på en rekreativ nivå. Om du söker ett racket som hjälper dig att kontrollera bollen och enkelt returnera den till motståndarens planhalva, och därmed förbättra ditt spel för varje match, är detta den ideala partnern på banan.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska Vibora Russel Classic Fiber 2024 för dess nya lätta konstruktion, vilket underlättar hanteringen och minskar tröttheten under spelet. Dessutom gör dess attraktiva design i svart med orange accenter att den sticker ut på banan, och är inte bara ett spelverktyg utan också en stilfull accessoar.

Läs mer om märket Vibora

Vibora Padel har varit en förebild inom innovation och design av padelracketar sedan starten. Deras engagemang för kvalitet och kontinuerlig förbättring har gjort det möjligt för dem att erbjuda produkter som perfekt anpassar sig till spelarnas behov, genom att kombinera teknik och tradition för att uppnå excellens i varje slag.

Viboras historia i padelvärlden är en blandning av passion och engagemang, och skapar racketar som inte bara möter spelarnas förväntningar utan överträffar dem, och hjälper dem att lyfta sitt spel till nya nivåer. Russel Classic Fiber 2024 är ett tydligt exempel på deras mästerskap och innovativa syn.

Features Form: Dropp Nivå: Initiering Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter