Vibora Yarara vit Xtreme fiber 2024
  • Vibora Yarara vit Xtreme fiber 2024
  • Vibora Yarara vit Xtreme fiber 2024

Vibora Yarara vit Xtreme fiber 2024

PVP: 1 535,80 kr
1 535,26 kr
-1% Vibora
Vibora Yarara vit Xtreme fiber A000444 | Maximera din potential med Vibora Yarara Blanca Xtreme Fiber 2024 padelracket. Elegans och teknologi förenas för att dominera padelbanan. Transformera ditt spel
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Vibora Yarara vit Xtreme fiber padelracket

Upptäck innovation och stil med Vibora Yarara vit Xtreme Fiber 2024, ett padelracket som definierar nya standarder inom padelspelet. Designad för spelare som vill sticka ut, dess vit-guld färg erbjuder en imponerande estetik och exceptionell prestanda på banan genom dess mångsidighet.

Vibora Yarara vit Xtreme Fiber 2024 kombinerar perfekt tradition och teknologi, och erbjuder en oslagbar spelupplevelse. Med en konstruktion av mjukt laminerat EVA-skum och glasfiber på ytan, är det ett racket som snabbt anpassar sig för att ta din teknik till nästa nivå.

Egenskaper för Vibora Yarara vit Xtreme Fiber 2024 padelracket

  • Tårformad och medium balans för ett balanserat spel.
  • Design av racketets hjärta i jubileumsstil som ger stor stabilitet vid slag.
  • Komposition i glasfiber som ger en elastisk och tålig känsla.
  • Kärna av mjukt laminerat EVA-skum för en utmärkt bollutgång.
  • Struktur på ytan som gör att du kan ge mer effekt till dina slag.
  • Ingår i Viboras racketkollektion för 2024.

Vem är den riktad till?

Detta racket är idealiskt för avancerade eller mellannivå spelare som strävar efter att förbättra sitt spel. Dess mångsidighet och snabba anpassning gör det perfekt för spel både i bakkant av banan och vid nätet.

Varför kommer du att gilla det?

Användningen av material av högsta kvalitet i Vibora Yarara vit Xtreme Fiber 2024 säkerställer de bästa känslorna på banan, medan dess unika estetik i vitt säkerligen inte kommer att gå obemärkt förbi.

Lär dig mer om märket Vibora

Vibora är ett ledande varumärke i padelvärlden, känt för sitt engagemang för innovation och kvalitet. Genom sin historia har Vibora lyckats kombinera den mest avancerade teknologin med exklusiva designer, och försäkrat att varje racket är ett mästerverk både i funktion och form.

Varje racket från Vibora berättar en historia om passion för padel, ett arv av perfektion som översätts till överlägsen prestanda på banan. Välj Vibora och bli del av en tradition av excellens.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter