Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Padelbollar Vibora V-Pro
  • Padelbollar Vibora V-Pro

Padelbollar Vibora V-Pro

PVP: 82,28 kr
65,27 kr
-21% Vibora
Burk med tre Vibora V-Pro Balls | Få otroliga upplevelser medan du spelar med de nya Víbora-märket V-pro bollar som har designats för att ge stor hastighet

Padelbollar Vibora V-Pro

Njut medan du spelar med den nya kollektionen av tillbehör som vi redan har tillgängliga i vår butik där du kan välja tillbehör till dina racket- eller bollburkar. En av dem är den nya V-pro från märket Víbora, en modell som kommer att ge dig otroliga sensationer.

I dess design har man använt material som ger stor motståndskraft för att förhindra att de tappar kvalitet på grund av användning på kort tid och måste bytas ut kontinuerligt. De ger också bra fart och bra retur så att inget stoppar dig på banan.

Vibora V-pro kulbåt, egenskaper

  • Vibor-a bollbehållaren är idealisk för att spela padel
  • De ger en bra varaktighet så att du kan leka med dem länge.
  • Det ger dig stor fart på banan.
  • Båt som innehåller tre enheter.
  • De har designats i gult med logotypen i svart.
  • Den tillhör katalogen av Vibor-a 2023 padelbollar.

Vem är det till? Den är perfekt att använda både om du tävlar eller om du tränar eftersom de ger bra fart vilket ger dig otroliga sensationer medan du spelar. Tack vare sina material anpassar de sig dessutom till alla typer av spår.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom de har designats med mycket motståndskraftiga material för att förhindra slitage och därför kan du leka med dem länge. De håller också trycket länge så att de inte tappar studsen.

Upptäck mer om varumärket VIBORA

Njut av denna sport med Vibora, ett spanskt varumärke med erkänd prestige inom padel. Det finns många år av företagets historia, som utrustar spelare av storleken Jacobo Blanco eller Belén Montes.

Gilla dem och utrusta dig själv med deras nya kollektion av padelracket, kit och tillbehör. Alla är gjorda med de bästa materialen och teknikerna för att ge oslagbara sensationer under spelet.

Features År: 2023
Våra bästa produkter