Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Vibora Taipan Liquid Edition 2023
  • Vibora Taipan Liquid Edition 2023
  • Vibora Taipan Liquid Edition 2023
  • Vibora Taipan Liquid Edition 2023

Vibora Taipan Liquid Edition 2023

PVP: 4 004,05 kr
3 400,15 kr
-16% Vibora
Vibora Taipan Liquid Edition 2023 padelracket | En av de mer välbalanserade Vibora-racket eftersom den har ett oversize-format med medium balans samt mjukt eva-gummi för en spektakulär touch när man slår.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Vibora Taipan vätska padelracket

Förbered och vinn matchpunkten med Taipan Liquid Edition padelracket, en av de nya modellerna som du hittar i den förstklassiga Vibora 2023-serien. Den behåller sitt droppformat med en innesluten balans, vilket gör den mycket hanterbar och har även gummi eva soft för en mer bekväm träff och inte tappa känslor.

Kol har använts för sin konstruktion, förstärker planen med 12k tyg så det är mycket motståndskraftigt. Ytan har också avslutats med en sandig textur, vilket kommer att hjälpa oss att ge bollen mer snurr. Slutligen har den ett antivibrationssystem integrerat i hjärtat samt flytande teknologi som förbättrar dess prestanda.

Vibor-a Taipan Liquid svart, röd och vit, egenskaper

  • Vibora Taipan Liquid Edition 2023 har ett droppformat med innesluten balans, mångsidighet i dina händer.
  • Fantastisk touch tack vare det mjuka eva-gummit som används.
  • Kolrör och 12k tyg på plattorna.
  • Utmärkt hanterbarhet med den vätsketeknik som används.
  • Granulerad finish för att uppnå bättre effekter.
  • Förstärkning i hjärtdelen som förbättrar stabiliteten och minskar vibrationer.
  • Mångsidig racket idealisk för professionella spelare.
  • Finns i den avancerade racketserien Vibor-a Padel 2023.

Vem är det till? Vi rekommenderar det till spelare som tränar intensivt, som vill bemästra alla aspekter av spelet. Det är därför de behöver en mångsidig racket för att kunna kontrollera off-center bollar och ta kraftfulla skott samt ha en mycket bekväm touch.

Varför kommer du att gilla det? För den sticker inte bara ut för sin prestanda utan också för sin fantastiska design. Den här säsongen kommer den tillbaka med en matt finish som kombinerar svart med röda och vita detaljer, en estetik som du inte kommer att gå obemärkt förbi på banan.

Upptäck mer om varumärket VIBOR-A

Njut av den bästa padelupplevelsen med Vibora Padel, ett spanskt varumärke som har en lång historia i branschen. Det finns många år av företagets historia, som utrustar spelare av storleksordningen Martín Sánchez Piñeiro eller Josete Rico bland andra.

Vänta inte längre och skaffa den nya kollektionen av padelracket, kit och tillbehör i vår webbutik. Alla är gjorda med de bästa materialen och teknikerna för att ge idrottaren exceptionell prestation i varje match.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Tacto Duro Material Principal Carbono Rugosidad Lija
Våra bästa produkter