Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Vibora Bamboo Liquid Edition 2023
  • Vibora Bamboo Liquid Edition 2023
  • Vibora Bamboo Liquid Edition 2023
  • Vibora Bamboo Liquid Edition 2023

Vibora Bamboo Liquid Edition 2023

PVP: 3 729,80 kr
3 356,27 kr
-11% Vibora
Vibora Bamboo Liquid Edition 2023 padelracket | Placera bollen med lätthet med detta avancerade Vibora-racket, en modell med en bred sweet spot som också erbjuder en grov yta för att förbättra effekterna
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Vibora Bamboo Liquid Edition padelracket

Vi analyserar alla detaljer i den nya katalogen av padelprodukter som Vibora 2023 har utvecklat. Upptäck den nya utgåvan av Bamboo Liquid Edition padelracket i grönt, designat i en rund form och med låg balans. På så sätt uppnås en bred träffyta med vilken den kommer att förlåta alla våra misstag.

Tack vare sin kolkonstruktion genererar den en mer solid struktur med vilken du kan slå bollen hårt. Du kommer också att njuta av en bekvämare touch eftersom mjukt eva-gummi har använts inuti. Den har även sandliknande strävhet, med vilken du kan skriva ut bättre effekter och dess hjärtdesign eliminerar vibrationer.

Vibor-a Bamboo Liquid i grönt, egenskaper

  • Bred sweet spot av Vibora Bamboo Liquid Edition 2023 som kommer att förlåta dina misstag.
  • Mycket söt vid beröring tack vare den mjuka eva gummikärnan.
  • Solid och stabil struktur tack vare kol och 12k tyg som används.
  • Överlägsen banprestanda med flytande teknologi.
  • Kontrollracket tack vare sin runda design och inneslutna balans.
  • Ge dina bilder mer snurr med den nya gryniga strävheten i planen.
  • Den integrerade delen i hjärtat genererar en mer stabil träff, vilket eliminerar vibrationer på grund av stötar.
  • Ett av styrpadelracket i Vibor-a Padel 2023.

Vem är det till? Speciellt designad för den avancerade nivåspelaren som vanligtvis spelar till höger eftersom det är en kontrollracket, så den erbjuder en bred träffyta så att du enkelt kan placera bollen på din motståndares plan.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det inkluderar flytande teknologi, ett exklusivt system av märket som avsevärt förbättrar dess prestanda på banan. Dessutom kommer den denna säsong tillbaka med en fantastiskt glänsande design som kombinerar svart med detaljer och ormloggan i grönt.

Upptäck mer om varumärket VIBOR-A

Njut av den bästa padelupplevelsen med Vibora Padel, ett spanskt varumärke som har en lång historia i branschen. Det finns många år av företagets historia, som utrustar spelare av storleksordningen Martín Sánchez Piñeiro eller Josete Rico bland andra.

Vänta inte längre och skaffa den nya kollektionen av padelracket, kit och tillbehör i vår webbutik. Alla är gjorda med de bästa materialen och teknikerna för att ge idrottaren exceptionell prestation i varje match.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet Sandpapper
Våra bästa produkter