Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Vibora Lethal Hybrid 2022
  • Vibora Lethal Hybrid 2022
  • Vibora Lethal Hybrid 2022

Vibora Lethal Hybrid 2022

PVP: 2 029,45 kr
1 217,13 kr
-41% Vibora
padel racket de padel Vibora Lethal Hybrid 2022 | Dominera alla områden på banan med detta mångsidiga racket från Vibora, en modell som är omtyckt för sin touch och balans, eftersom den inte gör dig besviken i attack eller försvar
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Vibora Lethal Hybrid Dorada

Upptäck i vår webbutik de senaste nyheterna från Vibora Padel 2022. En ny version av det dödliga Hybrid-guldpadel racket återvänder, en modell av de mest balanserade eftersom den har designats i droppformat och medium balans, så det hjälper tiden att försvara och starta övergången till attack.

Liksom sin föregångare har den tillverkats av 100 % kol, med ett 3k guldlager som förstärker ytan, vilket ger den en torrare känsla och utmärkt motstånd. I kärnan har den mjukt skum, så vi kommer att njuta av en spektakulär effekt och mindre vibrationer när du slår. Dessutom förbättrar dess hjärtdesign stabiliteten.

Golden Vibor-en lethal hybrid, egenskaper

  • Vibora Lethal Hybrid 2022 innehåller mjukt eva-gummi för att uppnå en unik touch.
  • Mångsidigt racket som erbjuder både kraft och kontroll tack vare den överdimensionerade formen och medelbalansen.
  • Kolrörformig, vilket ger den större styrka och styvhet.
  • Yta i 3k guldtyg som förbättrar dess estetik och motståndskraft.
  • Den innehåller en antivibrator av gummi designad för att njuta av en mjukare träff.
  • Slät matt finish som ger den ett mycket sofistikerat utseende.
  • Den tillhör den nya kollektionen av Vibor-a 2022 herrracket.

Vem är det till? Gjorda på mått för mångsidiga spelare, de som söker den bästa prestandan i anfall och försvar, eftersom att vara mångsidig gör att du kan ta dina bästa skott oavsett område på banan.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den innehåller de bästa materialen på marknaden för att ge spektakulär prestanda. Den återkommer också med en mycket noggrann estetik, med en kombination av kol som ses i guld som gör den oemotståndlig.

Ta reda på mer om varumärket VIBOR-A

Njut av denna sport med Vibora, ett spanskt varumärke med erkänd prestige inom padeltennis. Det finns många års historia av företaget, som utrustar spelare av storleken Josete Rico bland många andra.

Gilla dem och utrusta dig själv med deras nya kollektion av Padel rackets, utrustning och tillbehör. Alla är gjorda med de bästa materialen och teknikerna för att ge oslagbara sensationer under spelet.

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter