Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Muñequera Vibora 12cm Azul
  • Muñequera Vibora 12cm Azul

Viper Armband 12cm Blå

PVP: 54,85 kr
49,37 kr
-10% Vibora
Armband till padel Vibora 12cm Blå | Större stöd med detta långa Vibor-a-armband, designat i blått och med ett urval av de bästa tygerna för att uppnå bästa prestanda

Stort Vibora-armband i blått

Njut av ett starkt och torrt grepp med det nya blåa padelarmbandet och längre storlek på Vibora Padel 2022. Det är ett tillbehör som du kan få till bästa pris, perfekt för att bekämpa överflödig fukt i armar och händer på sommardagar.

Å andra sidan är den gjord av elastiska och kvalitetstyger för att hålla längre i gott skick. Det håller också leden mycket bra, vilket undviker eventuellt obehag eller skador. Den säljs även styckvis och finns i fler färger.

Lång armband huggorm i blått, egenskaper

  • Vibora 12cm Blue är gjord av 69% bomull, 22% polyamid, 5% viskos och 4% elastan.
  • Säljes styckvis och i olika färger.
  • De absorberar överflödig fukt.
  • Design i blå toner och stor storlek.
  • De ger större stöd för att undvika obehag.
  • Ny Babolat Padel 2021 tillbehörskatalog.

Vem är det till? Riktar sig till alla idrottare som vill vara välutrustade under de varmaste dagarna, då dessa Babolat-armband absorberar svett och även håller leden väl stödd.

Varför kommer du att gilla det? Förutom att njuta av den bästa prestandan under träningen kommer du också att njuta av en fantastisk design. Vid detta tillfälle har de gjorts i blått, vilket framhäver logotypen och klädseln på överdelen i marinblått.

Ta reda på mer om varumärket VIBORA PADEL

Njut av denna sport med Vibora, ett spanskt varumärke med erkänd prestige inom padeltennis. Det finns många år av företagets historia, som utrustar spelare av storleken Maxi Gabriel, Jacobo Blanco eller Belén Montes.

Gilla dem och utrusta dig själv med deras nya kollektion av Padel rackets, utrustning och tillbehör. Alla är gjorda med de bästa materialen och teknologierna för att ge oslagbara sensationer under spelet.

Features År: 2022
Våra bästa produkter