Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Overgrips Pro Vibora Lisos x3 Amarillo fluor
  • Overgrips Pro Vibora Lisos x3 Amarillo fluor

Overgrips Vibora Pro Lisos x3 Amarillo fluor

PVP: 98,69 kr
87,21 kr
-12% Vibora
Overgrips de padel Vibora Pro Lisos x3 Amarillo fluor | Fantastiskt värde för pengarna för dessa Vibora padel overgrips, ett tillbehör som förbättrar greppet och ger fantastiska känslor på banan

Smooth Overgrips Vibora Pro Yellow

Upptäck vårt breda utbud av tillbehör av högsta kvalitet för alla typer av spelare. Köp Pro Lisos x3 padelovergrips i fluorgult, ett Vibora 2021-tillbehör för att njuta av ett torrt och starkare grepp om racket.

Varumärket har förnyat sin formel för att förbättra sensationerna och komforten för atleten. De erbjuder också stort motstånd samt absorptionskapacitet, vilket förhindrar att padel racket glider ur dina händer och spelar dig ett spratt.

Vibora overgips Pro Slät gul, egenskaper

  • Blister med 3 enheter av Vibora Pro Lisos x3 Yellow fluor.
  • De är släta och fluorescerande gula.
  • Håller länge så att du inte byter dem lika ofta.
  • Perfekt för att anpassa rackets grepp efter din hand.
  • Lim i ena änden för enkel placering.
  • Vibor-a Padel 2021 tillbehörskatalog.

Vem är det till? De är designade för spelare som vill förbättra greppet på sitt padel racket eller anpassa det till sin hand, eftersom de ger den komfort du behöver förutom att de förhindrar svett på händerna.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom de är gjorda med kvalitetsmaterial, så behåller de sina egenskaper längre. De är också mycket slående på grund av sin fluorgula design, men de finns även i andra mer klassiska färger.

Ta reda på mer om varumärket VIBORA

Njut av de bästa sensationerna på banan med Vibora Padel, ett varumärke som har mer och mer prestige bland allmänheten. Och det är att han har varit i padel i många år och utrustat spelare av storleken Maxi Gabriel, Alba Galán, Jacobo Blanco eller Belén Montes.

Hitta din bästa allierade på banan tack vare den nya kollektionen av Vibora Padel rackets, skor, textilier och andra tillbehör. Alla är gjorda med de bästa materialen, teknikerna och designen för att ge exceptionell prestanda under spelet.

Features År: 2021
Våra bästa produkter