Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Overgrips Pro Vibora Lisos x3 Azul
  • Overgrips Pro Vibora Lisos x3 Azul

Overgrips Vibora Pro Lisos x3 Azul

PVP: 98,69 kr
87,21 kr
-12% Vibora
Övergrepp från padel Vibora Pro Lisos x3 Azul | Fantastiska förnimmelser när du greppar ditt racket med dessa Vibora padelovergrips, gjorda av kvalitetsmaterial, en slät yta samt en medeltjocklek

Släta övergrepp Vibora Pro Blue

Nöj dig inte med något tillbehör, få högsta kvalitet och njut av optimal prestanda under spelets gång. Köp Pro Smooth x3 Blue padel overgrips från Vibora 2021-kollektionen, ett paket med 3 enheter som du nu kan få till bästa pris.

De är gjorda av kvalitetsmaterial och med en medeltjocklek, vilket garanterar de bästa sensationerna. Å andra sidan håller de sig i gott skick för fler spel och erbjuder ett torrare grepp då de förhindrar ansamling av fukt i händerna.

Vibora overgrips Pro Smooth Blue, funktioner

  • Vibora Pro Lisos x3 Azul har en slät struktur och medeltjocklek.
  • Tillverkad med två lager för större motstånd.
  • De förhindrar sår och blåsor på händerna.
  • Stor uppsugningsförmåga även på sommaren.
  • De ger ett stadigt och starkt grepp.
  • Finns i den nya Vibora Padel 2021-katalogen.

Vem är det till? Enligt vår åsikt är de det bästa alternativet för dem som vill bekämpa fukt i händerna eller anpassa greppet på sitt racket utan att behöva offra beröring och förnimmelser för det.

Varför kommer du att gilla det? För du kan inte bara få dem i blått, de finns även i fler färger så att du kan kombinera dem med ditt padel racket. De är också billiga övergrepp, så du kommer att njuta av all deras kvalitet till ett bra pris.

Ta reda på mer om varumärket VIBORA

Njut av de bästa sensationerna på banan med Vibora Padel, ett varumärke som har mer och mer prestige bland allmänheten. Och det är att han har varit i padel i många år och utrustat spelare av storleken Maxi Gabriel, Alba Galán, Jacobo Blanco eller Belén Montes.

Hitta din bästa allierade på banan tack vare den nya kollektionen av Vibora Padel rackets, skor, textilier och andra tillbehör. Alla är gjorda med de bästa materialen, teknikerna och designen för att ge exceptionell prestanda under spelet.

Features År: 2021
Våra bästa produkter