Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Overgrips Pro Vibora perforados X3 Blanco
  • Overgrips Pro Vibora perforados X3 Blanco

Overgrips Pro Vibora perforados X3 Blanco

PVP: 98,73 kr
87,21 kr
-12% Vibora
Blister 3 övergrepp för perfarados blancos | Köp de mikroperforerade Vibora-övergreppen i vitt till bästa pris, med en perforerad struktur för att absorbera fukt i händerna

Pro Vibora perforerat paket 3 enheter

Tillbehörskollektionen Vibora 2021 har redan kommit till ett skandalöst pris i vår webbutik. Du kan nu köpa märket Vibora perforerade pro overgrips i vitt, en av de mest använda av spelare eftersom de håller länge.

De har en perforerad konsistens, vilket kommer att ge oss större stöd och grepp samt undvika fukt i händerna även när det är väldigt varmt. De är också mycket motståndskraftiga, eftersom de genom att transpirera svett väl håller sig i bättre kondition längre.

Vibora 3 vita perforerade pro overgrips, funktioner

  • Perforerad ritning av Vibora Pro x 3 övergrepp i vitt.
  • Tillverkad med kvalitetsmaterial.
  • Maximal vidhäftning, förhindrar att padel racketet glider.
  • Blister med 3 enheter.
  • Undvik överdriven svettning i händerna.
  • Nya padeltillbehör från Vibora 2021-kollektionen.

Vem är det till? Optimalt för manliga och kvinnliga spelare som har överflödigt svett på händerna, eftersom den tack vare mikroperforeringarna bättre absorberar svett och fukt och ger bättre komfort.

Varför kommer du att gilla det? Detta paket med övergrepp är gjorda av högkvalitativa material, så de behåller sina egenskaper mycket väl. Eftersom de dessutom är perforerade torkar de snabbare och undviker överflödig fukt i händerna.

Ta reda på mer om varumärket VIBOR-A

Njut av denna sport med Vibora, ett spanskt varumärke med erkänd prestige inom padeltennis. Det finns många år av företagets historia, som utrustar spelare av storleken Maxi Gabriel, Jacobo Blanco eller Belén Montes.

Gilla dem och utrusta dig själv med deras nya kollektion av Padel rackets, utrustning och tillbehör. Alla är gjorda med de bästa materialen och teknikerna för att ge oslagbara sensationer under spelet.

Features År: 2021
Våra bästa produkter