¡¡ BLACK FRIDAY | PADEL !!
Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Overgrip Wilson Pro burn x 3
  • Overgrip Wilson Pro burn x 3

Overgrip Wilson Pro burn x 3

PVP: 104,22 kr
82,27 kr
-22% Wilson Padel
Overgrip de pádel Wilson Pro burn | Förbättra greppet på ditt racket med det nya paketet med tre Pro burn overgrips från märket Wilson designat för personer som vill undvika överdriven svett

3 Overgrip Wilsons Pro burn

Upptäck den nya kollektionen av tillbehör från märket Wilson som har ett stort antal tillbehör till ditt padelracket. En av dem är paketet med tre Pro Burn-overgrips i orange, perfekt för alla som gillar att sätta lite färg på sitt padelracket.

Dess huvudsakliga funktion är att förbättra greppet på ditt racket i dina händer, även om det också hjälper till att förhindra överdriven svettning så att du kan undvika ansamling. Det är också mycket motståndskraftigt tack vare de använda materialen, så du slipper byta dem kontinuerligt.

Wilson overgrips Pro burn i orange, funktioner

  • Wilson Pro Burn-övergreppen säljs i ett paket med tre enheter.
  • De hjälper till genom att absorbera svett från händerna för att undvika överskott.
  • De förbättrar greppet i handen till rackets grepp.
  • De är av bra kvalitet så de håller länge.
  • De kommer inte att vara svåra att ta på eller av.
  • Ny Wilson Padel 2022 tillbehörskatalog.

Vem är det till? Detta tillbehör är viktigt för dig som vill förbättra greppet på sitt racket för att de vill spela bekvämt och som också vill undvika att svett samlas på händerna som gör att racket glider.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer inte bara att gilla dem för deras otroliga egenskaper som ger dem bra kvalitet, utan också för deras orange design som du kan kombinera ditt racket med för ett mycket slående resultat.

Ta reda på mer om varumärket WILSON

Köp ett av märkena som har många års erfarenhet av sportens värld. Sedan 1914, förbereder de bästa idrottarna i världen och inom padel, har det också gjort sitt bidrag och genom vilka spelare som Fernando Belasteguin, Pablo Lijo eller Nicole Traviesa, bland många andra, har passerat.

Upptäck den varierade katalogen av produkter som erbjuds av märket, där du kan hitta padelracket, tillbehör, padelracket... som hjälper dig att ge bästa möjliga prestanda på banan. Tveka inte och utrusta dig själv med ett av de mest framgångsrika varumärkena i padelvärlden tack vare dess höga kvalitet.

Features År: 2022
Våra bästa produkter