Paletero Vibora Pro Bag Combi Amarillo
  • Paletero Vibora Pro Bag Combi Amarillo
  • Paletero Vibora Pro Bag Combi Amarillo

padelväskor Vibora Pro Bag Combi Amarillo

PVP: 460,74 kr
416,31 kr
-10% Vibora
padelväskor Vibora Pro Bag Combi Amarillo 2021 | Bär det nödvändiga materialet för dina matcher med denna lilla Vibora padel racketväska, en lätthanterlig väska med en sida för 1 eller 2 Padel rackets

Vibora Pro Bag Combi Svart och Gul

Få de senaste nyheterna i padelväskor i vår webbutik. Upptäck Pro Bag Combi Yellow padel racketväska från Vibora 2021-katalogen, en modell i reducerad storlek som gör att vi kan transportera det väsentliga förutom att hålla all utrustning väl skyddad.

Den fördelar sitt utrymme i ett huvudfack, perfekt för kläder eller skor och ytterligare en sidficka för att lämna 1 eller 2 padel racket. Å andra sidan kan du transportera den bekvämt eftersom den har justerbara och vadderade handtag för att bära den som en ryggsäck.

Svart och gul Combi padelväska, egenskaper

  • Vibora Pro Bag Combi Yellow är en liten väska.
  • Ett vadderat sidofack för förvaring av racket.
  • Stor huvudficka för handduk, skor eller tillbehör.
  • Möjlighet att bära den som ryggsäck eller väska.
  • Vadderade och justerbara remmar för att anpassa sig efter din rygg.
  • Den tillhör den nya katalogen av Vibora Padel 2021-väskor.

Vem är det till? Designad för idrottare som vanligtvis reser med grunderna, eftersom kombiväskan för proffsväskor gör att du kan bära racket, handduken och skorna för att träna eller spela padel.

Varför kommer du att gilla det? Även om den är liten i storleken har resistenta material använts så att du kan bära den till toppen. Du kommer också att älska att se den eftersom dess design är spektakulär: den kombinerar svart med gult och bokstäverna i grått.

Ta reda på mer om varumärket VIBORA

Njut av denna sport med Vibora, ett spanskt varumärke med erkänd prestige inom padeltennis. Det finns många år av företagets historia, som utrustar spelare av storleken Maxi Gabriel, Jacobo Blanco eller Belén Montes.

Gilla dem och utrusta dig själv med deras nya kollektion av Padel rackets, utrustning och tillbehör. Alla är gjorda med de bästa materialen och teknologierna för att ge oslagbara sensationer under spelet.

Features År: 2021
Våra bästa produkter