Vibor-a X Grön Anniversary padelväska
  • Vibor-a X Grön Anniversary padelväska

Vibor-a X Grön Anniversary padelväska

PVP: 800,81 kr
723,48 kr
-10% Vibora
padelväska Vibora X Aniversario Grön | Lämna inget hemma med den nya Vibora-märket X jubileumsväska i grönt, designad med polyestertyg som ger den längre livslängd

Grön Vibora X Anniversary padelväska

Upptäck vår omfattande katalog med padelväskor där du kan hitta ett brett utbud av märken och mönster att välja din favorit bland. Inuti kan du hitta den nya kollektionen av Vibora-ryggsäckar där X anniversary padelväska i grönt redan finns tillgänglig.

Börjar med dess design där vi hittar ett stort antal fickor, till exempel den huvudsakliga där du kan förvara allt på ett ordnat sätt. Den har också två sidfickor för att förvara två racket, en av dem med termiskt skydd för att skydda racket.

Vibora X Aniversario padelväska i grönt, funktioner

  • Vibora X jubileumsgreen finns i olika slag.
  • Vadderade fickor för att skydda racket från eventuella slag.
  • Den tappar inte kvalitet med tiden tack vare sin polyesterkonstruktion.
  • Den gör att du kan bära den bekvämt tack vare dess justerbara handtag.
  • Ventilerat fack för skor eller smutsiga kläder.
  • Den tillhör den nya väskkatalogen Vibora 2022.

Vem är det till? Vi rekommenderar den till alla som letar efter en väska som gör att de kan bära allt material på ett ordnat sätt för att snabbt kunna hitta saker medan du tävlar eller tränar.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den har designats i grönt med svart bakgrund och gråa detaljer har även märkesritningen lagts till. Utan tvekan en slående design men den som ser den på dig kommer att gilla den.

Ta reda på mer om varumärket VIBORA

Njut av denna sport med Vibora, ett spanskt varumärke med erkänd prestige inom padel. Det finns många år av företagets historia, som utrustar spelare av storleken Maxi Gabriel, Jacobo Blanco eller Belén Montes.

Gilla dem och utrusta dig själv med deras nya kollektion av padelracket, utrustning och tillbehör. Alla är gjorda med de bästa materialen och teknikerna för att ge oslagbara sensationer under spelet.

Features År: 2022
Våra bästa produkter