Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Vibora Naya Edition 2021
  • Vibora Naya Edition 2021

Vibora Naya Edition 2021

PVP: 3 126,45 kr
1 563,22 kr
-51% Vibora
padel racket de padel Vibora Naya Edition 2021 | En av de bästa Padel racketsna för kvinnor som du kan hitta, designad i droppformat, innehöll balans, reducerad vikt och en fantastisk Vibora-design
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket för kvinnor Vibora Naya Edition Rosa

Vinn vilken poäng som helst med det rosa Naya Edition padel racket, en av Vibora 2021 damracket. Den har samma form som Black Mamba, så den har en droppform med en medelbalans för att ge den kraft och kontroll som spelaren behöver i varje åtgärd.

För sin konstruktion har kol och kevlar kombinerats i röret, vilket ökar dess styrka. På ytan kombinerar den kol med glasfiber och kärnskummet är eva mjukt, med vilket du kommer att njuta av en spektakulär touch och ljud. Dessutom förbättrar designen av hjärtat dess stabilitet.

Vibora Naya Edition rosa, funktioner

  • Balans mellan kraft och kontroll med Vibora Naya Edition 2021.
  • Lättare vikt, vilket gör den mycket hanterbar.
  • Innerkärna av mjukt eva-gummi för att inte tappa känslor.
  • Reducerad vikt så att du enkelt kan hantera det.
  • Struktur med kolfiber och Kevlar.
  • Mångsidig padel racket för kvinnor som knappt genererar vibrationer.
  • Ny kollektion av racket för kvinnor Vibor-a Padel 2021.

Vem är det till? Designad för professionella spelare eller de med hög spelnivå, som letar efter en lätt och mångsidig padel racket för att ha den bästa prestandan i både anfalls- och defensivt spel.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom dess lägre vikt gör den mycket hanterbar för tjejer. Även denna säsong kommer den tillbaka med en fantastisk Vibor-a-design. Vi försäkrar dig att du kommer att vara i centrum för uppmärksamheten med sin kombination av svart med logotypen och fuchsiadetaljer.

Ta reda på mer om varumärket VIBOR-A

Njut av denna sport med VIBORA och dess kompletta kollektion av produkter för att få bästa prestanda på banan. Dess mål är att anpassa sig till all publiks behov och typer av spel samt att erbjuda en exklusiv design.

Hela dess tillverkningsprocess utförs på nationellt territorium och har stöd av spelare som Maxi Gabriel, Jacobo Blanco eller Belén Montes. Gilla dem och njut av en unik upplevelse.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 350-360 gr. Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2021 Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter