¡¡ BLACK FRIDAY | PADEL !!
Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Vibora Black Mamba Edition 2021
  • Vibora Black Mamba Edition 2021

Vibora Black Mamba Edition 2021

PVP: 3 784,65 kr
1 809,50 kr
-53% Vibora
padel racket de padel Vibora Black Mamba Edition 2021 | En av de bästa mångsidiga racket från Vibora återvänder, den behåller alla sina funktioner samt en ny hjärtdesign och spektakulär design
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Vibora Black Mamba Edition Amarilla

Förbered dig och vinn poängen med det gula Black Mamba Editionpadellracket, en av Viboras mest sålda racket som återkommer med förbättrade funktioner för den här säsongen. Den bibehåller sitt droppformat med innesluten balans, vilket gör det mycket hanterbart.

För sin konstruktion har en kombination av Kevlar använts i ramen och 12k kolfibertyg för att uppnå en torrare touch och större motstånd. Den har också en halvmjuk touch eftersom den har en eva mjuk kärna. Således genererar den knappt vibrationer och dess bolleffekt är fantastisk.

Vibor-a Black Mamba Edition gul, funktioner

  • Vibora Black Mamba Edition 2021 har ett droppformat med innesluten balans, mångsidighet i dina händer.
  • Mycket bekväm, genererar knappt vibrationer.
  • Kevlerrör för en solid struktur.
  • Otrolig kuleffekt tack vare det mjuka eva-gummit inuti.
  • Mångsidigt racket, med en perfekt balans mellan kraft och kontroll
  • 12k karbonyta för en exceptionell touch.
  • Ingår i Vibor-a Padel 2021 avancerade racketkollektion.

Vem är det till? Vi rekommenderar det till spelare som tränar varje dag, med erfarenhet och som letar efter ett mångsidigt padel racket för att känna sig bekväma i alla delar av banan samt ha en mycket bekväm touch.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är stjärnmodellen för märket, Maxi Gabriel padel racket. Den återkommer också med en spektakulär svart design med logotyp och detaljer i gult och en glansig finish, alla kommer att titta på dig!

Ta reda på mer om varumärket VIBOR-A

Njut av denna sport med VIBORA och dess kompletta kollektion av produkter för att få bästa prestanda på banan. Dess mål är att anpassa sig till all publiks behov och typer av spel samt att erbjuda en exklusiv design.

Hela dess tillverkningsprocess utförs på nationellt territorium och har stöd av spelare som Maxi Gabriel, Jacobo Blanco eller Belén Montes. Gilla dem och njut av en unik upplevelse.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 365-385 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2021 Tacto Blando, Semi blando Material Principal Carbono Rugosidad 3d
Våra bästa produkter