Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Vibora Lethal Hybrid 2020
  • Vibora Lethal Hybrid 2020
  • Vibora Lethal Hybrid 2020

Vibora Lethal Hybrid 2020

PVP: 3 729,80 kr
2 072,23 kr
-45% Vibora
Vibora Lethal Hybrid edition paddelpaddel | Vi presenterar ett av de nya Vibora Padel racketsna, det sticker ut för sin otroliga balans så att du inte behöver offra kraft eller kontroll
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Vibor padel racket Lethal Hybrid

Det goda väntar länge men vi är först med att tillkännage Vibora -nyheterna för 2020. Upptäck det nya dödliga hybridpadel racket, en modell av de mest balanserade så att du kan vinna poängen i vilken action som helst. Således bibehåller den ett droppformat och en välcentrerad balans.

Den har tillverkats med kol, vilket förstärker planen med 24k tyg så att vi kommer att ha en garanterad lång hållbarhet. I kärnan har den mjukt skum, så vi kommer att njuta av en spektakulär start. Den innehåller också ett antivibrationssystem för ett mindre skadligt spel.

Vibor-a Lethal Hybrid svart, analys

  • Vibora Lethal Hybrid 2020 är ett mångsidigt padel racket som erbjuder både kraft och kontroll.
  • Eva mjukt skum, med vilket vi inte kommer att förlora känslor.
  • Du kommer att kunna svara snabbt på vilken boll som helst eftersom den är mycket hanterbar.
  • Den mest motståndskraftiga tack vare kol och 24k tyget som används.
  • Den innehåller en antivibrator av gummi designad för att njuta av en mjukare träff.
  • Total Carbon Tube-teknik för bättre hållbarhet.
  • Den tillhör den nya kollektionen av Vibor-a 2020 herrracket.

Vem är det till? Gjord för de mest krävande spelarna på banan, som inte vill ge upp någonting och letar efter ett mångsidigt padel racket, med den bästa balansen mellan kraft, kontroll och komfort för att inte missa något slag.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är ett högpresterande padel racket, tillverkat av kvalitetsmaterial så att du kan prestera på ditt bästa. Dessutom kommer de inte att ta blicken från dig med sin svarta design, grå och röda detaljer och synliga kol.

Ta reda på mer om varumärket VIBOR-A

Njut av denna sport med Vibora, ett spanskt varumärke med erkänd prestige inom padeltennis. Det finns många år av företagets historia, som utrustar spelare av storleken Maxi Gabriel, Jacobo Blanco eller Belén Montes.

Gilla dem och utrusta dig själv med deras nya kollektion av Padel rackets, utrustning och tillbehör. Alla är gjorda med de bästa materialen och teknikerna för att ge oslagbara sensationer under spelet.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-380 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2020
Våra bästa produkter