Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Vibora Yarara Black Edition 2020
  • Vibora Yarara Black Edition 2020

Vibora Yarara Black Edition 2020

PVP: 3 949,20 kr
2 763,89 kr
-31% Vibora
Vibora Yarara Special Edition Black Edition padel padel racket | En av de mest kraftfulla Vibora-racket, tillverkad med den bästa teknologin från företaget, grova plan och mjukt gummi för en spektakulär touch
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Vibor-a Yarara Edition i svart

Skaffa en av de bästa Vibora -racket i vår onlinebutik: Yarara Black Edition 2020. Utan tvekan är det en av de mest sålda modellerna av företaget tack vare dess prestanda på banan. I den här utgåvan återkommer den med ny teknik och en sofistikerad design.

Till att börja med använder den vätskesystemet, en exklusiv vibora-teknik som gynnar spelarens anpassning. Carbon och Kevlar har använts för dess konstruktion, en kombination som ger den större motståndskraft. Hur mycket med mjukt gummi för större känsla av kontroll.

Vibor-a Yarara Edition svart, recension

  • Något hög balans i Vibora Yarara Black Edition 2020 för att få extra kraft.
  • Spektakulär touch med kärnans eva mjuka gummi.
  • Beständig struktur med kombinationen av kol och kevlar.
  • Mest sofistikerad design.
  • Teardrop-format, med vilket vi kommer att ha en bra sweet spot så att du inte missar lätta bollar.
  • Utvecklad med flytande teknologi, vilket avsevärt ökar dess prestanda.
  • Ingår i Vibor-a 2020-katalogen över kraftpadel racket.

Vem är det till? Designad för attackerande spelare, med en avancerad spelnivå eftersom yarara utmärker sig för sitt goda slag såväl som komfort tack vare gummit som används inuti.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den innehåller den bästa tekniken från företaget, med vilken vi kommer att ha de bästa resultaten i varje åtgärd. Den presenterar också en ny design där alla detaljer har tagits hand om, kombinerar svarta, röda och gulddetaljer.

Ta reda på mer om varumärket VIBOR-A

Njut av denna sport med Vibora, ett spanskt varumärke med erkänd prestige inom padeltennis. Det finns många år av företagets historia, som utrustar spelare av storleken Maxi Gabriel, Jacobo Blanco eller Belén Montes.

Gilla dem och utrusta dig själv med deras nya kollektion av Padel rackets, utrustning och tillbehör. Alla är gjorda med de bästa materialen och teknologierna för att ge oslagbara sensationer under spelet.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-380 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2020
Våra bästa produkter