Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Padelväska Wilson Padel Team grey heather 2023
  • Padelväska Wilson Padel Team grey heather 2023
  • Padelväska Wilson Padel Team grey heather 2023

Padelväska Wilson Padel Team grey heather 2023

PVP: 822,75 kr
690,56 kr
-17% Varlion
Padelväska Wilson Padel Team grå ljung | Fyll på Wilson Padel Team padelväskaväska i grått, en väska som har 2 stora fack och andra mindre för tillbehör

Padelväska Wilson Padel Team grå ljung 2023

Förnya din gamla padelväska med de coolaste ryggsäckarna på marknaden. Vi presenterar Team grå ljungpadelracketväska, gjord av polyestertyg samt förstärkta sömmar för att uppnå utmärkt motstånd. Den presenterar också en mörkgrå design som kombineras med allt, även om den även finns i andra färger.

Den har stora mått, cirka 56 × 29 × 31 centimeter, så den har plats för allt du vill ha. Den har 2 centrala fack samt mindre för tillbehör. Handtagen är justerbara så att du kan bära den på axlarna. Slutligen har den vadderade skydd för större komfort.

Padelväska Wilson Padel Team i mörkgrå, egenskaper

  • Wilson Padel Team grå ljung har kapacitet att lagra upp till 4 racket.
  • Två stora fickor för att placera det mest voluminösa materialet.
  • Den har en väska med dragsko som är perfekt för skor eller smutsiga kläder.
  • Mindre fack så att du kan lägga din telefon eller nycklar.
  • Robust struktur och vadderade skydd som förbättrar din komfort.
  • Finns i katalogen Wilson 2023 padelväskor.

Vem är det till? Den är perfekt för de människor som gillar att bära allt sitt material i ordning, eftersom det nya Team i grått delar upp sitt utrymme i stora fack och du kan också bära det bekvämt på dina axlar.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer inte bara att gilla den för dess höga kvalitet, eftersom material med hög motståndskraft har använts för att säkerställa optimal prestanda. Den presenterar också en klassisk design i gråtoner, så den kombineras med alla dina kit och blir en säker hit.

Ta reda på mer om varumärket WILSON

Vi vet alla att Wilson Sport har många års erfarenhet av sportens värld. Sedan 1914 har den förberett de bästa idrottarna i världen och inom padel har den också gjort sitt bidrag.

Upptäck det varierade sortimentet av padelracket, skor, paletoväskor och andra tillbehör som ger dig bästa prestanda och en oklanderlig finish. Tveka inte och utrusta dig själv med den här säsongens nyheter, de kommer att erövra dig!

Features Spelare: Man År: 2023
Våra bästa produkter