Star Vie Metheora 2024
  • Star Vie Metheora 2024
  • Star Vie Metheora 2024

Star Vie Metheora 2024

PVP: 2 654,74 kr
2 412,31 kr
-10% Star Vie
Star Vie Metheora PSTMT11000 | Utforska den perfekta blandningen av kraft, kontroll och komfort med Star Vie Metheora 2024. Transformera ditt spel och känn evolutionen vid varje slag!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Måndag, 6 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
TEST DISPONIBLE, +INFO
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Star Vie Metheora Padelracket

Upptäck excellensen i varje slag med Star Vie Metheora 2024, en padelracket designad för att ta ditt spel till nästa nivå. Dess sofistikerade konstruktion, tillsammans med Soft 30-gummi och 3K-kolfiber, garanterar en oöverträffad respons på padelbanan, och erbjuder en perfekt blandning av kraft, kontroll och komfort.

Star Vie Metheora är resultatet av års innovation och teknisk förfining från märket Star Vie. Med en fläckfri design och en finish i synlig kolfiber, blått och vitt logotyp, förbättrar denna racket inte bara din prestanda, utan får dig också att sticka ut på padelbanan.

Funktioner padelracket Star Vie Metheora 2024

  • Brett slagområde, med en rund form och medium balans, som ger en bättre bollutgång.
  • Kärna av EVA-softgummi som garanterar en solid struktur och en utmärkt respons vid varje slag.
  • Konstruktion med 3K-kolfiber som ger styvhet och styrka, vilket ger mer explosivitet och kraft i slaget.
  • Nytt Noene-grepp som absorberar vibrationer bättre och skapar större komfort när du slår.
  • En relief-ruggighet av stjärntyp som märkbart ökar de effekter vi kan skapa.
  • Tillhör kollektionen av padelracketar Star Vie 2024.

Vem är det riktad till?

Denna racket är idealisk för avancerade spelare som redan har en bra spelstandard och söker den perfekta balansen mellan kraft, kontroll och komfort i sin utrustning. Dess komposition med EVA-softgummi gör den perfekt för dem som vill förbättra precisionen och kvaliteten på sina slag på padelbanan.

Varför kommer du att gilla det?

Att skaffa Star Vie Metheora 2024 är att investera i en racket med högpresterande funktioner och en imponerande design. Dess finish i synlig kolfiber, blått och vitt logotyp, förhöjer inte bara dess estetik, utan bekräftar också Star Vie-kvalitet och excellens. Metheora 2024 är synonymt med effektivitet, hållbarhet och stil på padelbanan. Upplev en ny dimension av spelet och känn skillnaden vid varje slag!

Lär dig mer om märket Star Vie

Star Vie är ett erkänt märke inom padelvärlden, med många års erfarenhet av att skapa högkvalitativa och högpresterande racketar. Deras produkter är resultatet av noggrann forskning och utveckling, och syftar alltid till att överträffa de mest krävande spelarnas förväntningar.

Deras historia kännetecknas av konstant innovation och engagemang för excellens, och har därmed uppnått ett felfritt rykte på marknaden. Varje Star Vie-racket är ett uttryck för passion och engagemang för sporten, och ger spelarna de perfekta verktygen för att utmärka sig på padelbanan.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter