Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Star Vie Tronix
  • Star Vie Tronix

Star Vie Tronix

PVP: 1 919,75 kr
1 732,17 kr
-10% Star Vie
padelracket de padel Star Vie Tronix 2022 | Undvik optvingade fel med detta Star Vie mellanliggande padelracket, en av märkets nyheter som kännetecknas av dess hanterbarhet och touch
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Star Vie Tronix Svart och Gul Padelracket

Ta ett steg i kvalitet i ditt spel med Star Vie 2022 padelnyheter. Få Tronix padelracket i svarta och gula detaljer till bästa pris, en modell som erbjuder fantastisk kontroll tack vare sin mer rundade design och balans nära handen, så han kommer att förlåta dina misstag.

Kol i 3k-tyg har använts för sin konstruktion, vilket ger den stor motståndskraft. Däremot använder den mjukt gummi i kärnan för att bibehålla god effekt och minska vibrationer. För att avsluta har hjärtområdet förstärkts för att uppnå större stabilitet i träffen.

Star Vie Tronix svart och gult, funktioner

  • Star Vie Tronix är ett kontrollpadelracket, runt format med mer innesluten balans.
  • Kolstruktur, förstärker ytan i 3k-tyg.
  • Du kommer att njuta av en fantastisk bollutgång med kärnans mjuka gummi.
  • Det minimerar vibrationer och undviker på så sätt armsmärtor.
  • Förstärkt hjärtområde för att hjälpa till att kontrollera och balansera vikten.
  • Det kommer att hjälpa oss att korrigera de mest off-center bollarna.
  • Den tillhör mellanserien Star Vie 2022 racket.

Vem är det till? Till pojkar på hög eller medelnivå som letar efter ett padelracket med en bred sweet spot och en halvmjuk touch för att inte tappa känslor när de slår och för att kunna gå vidare i spelet för att bli en expert.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare kombinationen av material kommer du att njuta av bra prestanda på banan och knappt märka vibrationerna. Du kommer också att älska den nya bilden i svart, med en vit central logotyp och gula detaljer.

Ta reda på mer om varumärket STARVIE

Gå till ett av företagen med bäst rykte inom padel: Star vie. Det har en lång historia i branschen och tillämpar alltid den senaste tekniken på sina produkter för att möta spelarnas behov.

Njut av dess nya kollektion av padelracket, kit, padelrack och andra tillbehör, vi är övertygade om att du kommer att hitta den som passar dig bäst. Dessutom har han stöd från topp tio spelare på World Padel Tour som Mati Díaz.

Features Form: Runda Nivå: Mellanliggande Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter