Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Star Life Arcadia 2022
  • Star Life Arcadia 2022
  • Star Vie Arcadia 2022

Star Life Arcadia 2022

PVP: 986,20 kr
876,51 kr
-12% Star Vie
padel racket Star Fri Arcadia 2022 | Spela bekvämt med detta Star Vie initieringpadel racketlracket, tillverkat av flexibla material och mjukt gummi för att förbättra din teknik och dina känslor på banan.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Star Vie Arcadia Grön och Röd

Ta dina första träffar med ett kvalitets- och billigt racket tack vare Star Vie 2022-nyheterna. Köp Arcadia padel racket, en modell från Discover-serien som kännetecknas av sin spelbarhet då den har en rund form och låg balans för att korrigera det mesta. -centerbollar.

När det gäller dess konstruktion har elastiska material använts för att göra det lättare att leka med den. Således har glasfiber använts både i ramen och i planen och eva mjukt gummi i kärnan. Således genererar den en mjukare beröring och du kommer knappt att märka vibrationerna.

Star Vie Arcadia rött och grönt, funktioner

  • Bred sweet spot av Star Vie Arcadia 2022 för att förlåta misstag.
  • Dess sammansättning är 100% glasfiber, ett mer elastiskt material.
  • Det ger större komfort i spelet.
  • Exceptionell touch tack vare den inre kärnan av mjukt eva-gummi.
  • Kontrollskyffel för sin rundare form och låga balans.
  • Bra spelbarhet som hjälper spelaren att returnera bollen till det rivaliserande fältet.
  • Ingår i startsortimentet av Star Vie 2022-racket.

Vem är det till? Enligt vår åsikt är den idealisk för pojkar som har spelat nyligen eller gör det då och då, eftersom det är en mjuk kontroll padel racket som hjälper dig att perfekta din teknik och njuta av bättre sensationer.

Varför kommer du att gilla det? Även om det är ett billigt Star Vie-racket, samlar det de bästa materialen och designen från märket. Den här säsongen kommer den tillbaka med en kombination av röda och gröna toner, så du kommer att vara i centrum för uppmärksamheten med Arcadia.

Ta reda på mer om varumärket STARVIE

Gå till ett av företagen med bäst rykte inom padel: Star vie. Det har en lång historia i branschen och tillämpar alltid den senaste tekniken på sina produkter för att möta spelarnas behov.

Njut av dess nya kollektion av Padel rackets, kit, padelrack och andra tillbehör, vi är övertygade om att du kommer att hitta den som passar dig bäst. Dessutom har han stöd från topp tio spelare på World Padel Tour som Mati Díaz.

Features Form: Runda Nivå: Initiering Spela: Kontrollera Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter