Protector Starvie Dorado
  • Protector Starvie Dorado
  • Protector Starvie Dorado

Beskyddare Starvie Dorado

87,21 kr
Star Vie
Starvie Dorado padel racketskydd | Utrusta dig själv med det nya Star vie guld padel racketskyddet, ett tillbehör för alla spelare som vill utöka användningen av sitt racket

Starvie rough skyddande Guldfärg

Oroa dig inte för repor på ditt racket när du tappar det eller slår på det tack vare den nya kollektionen av Star vie-skydd. Köp Starvie-skyddet i guld som är universellt i storlek så att du inte har problem med att placera det på din padel racket och som dessutom har grovhet.

Den har tillverkats med ett stort antal resistenta material och lim så att den tål användning och tidens gång utan att behöva byta ut den hela tiden. Dess placering kommer inte att vara svår och den väger knappt så att den inte lägger onödig vikt på din padel racket.

skyddande Star vie Golden, funktioner

  • Starvie-skyddet i blått är universellt, det anpassar sig till alla former av racket.
  • Den säljs individuellt, i förpackningar om en enhet.
  • Grov touch och en mängd olika mönster att välja mellan.
  • Ganska lätt så det lägger inte vikt.
  • Finns i olika färger.
  • Finns i den nya kollektionen av tillbehör Star Fri 2022.

Vem är det till? För alla som vill ta hand om sin padel racket och föredrar att förutse att den faller eller oavsiktligt slår i väggen. Det hjälper oss också att förlänga padel rackets livslängd så att den håller längre i gott skick.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer inte bara att skydda din padel racket från att gå sönder, utan du kommer också att kunna ta den tillsammans med din padel racket eftersom den har designats i gråsvart med varumärket i vitt och några gyllene linjer.

Ta reda på mer om varumärket STARVIE

Gå till ett av företagen med bäst rykte inom padel: Star vie. Det har en lång historia i branschen och tillämpar alltid den senaste tekniken på sina produkter för att möta spelarnas behov.

Njut av dess nya kollektion av Padel rackets, kit, padelrack och andra tillbehör, vi är övertygade om att du kommer att hitta den som passar dig bäst. Dessutom har den stöd från topp tio spelare på World Padel Tour som Mati Díaz, Marcel Jardim, Carolina Navarro eller systrarna Alayeto.

Features År: 2022
Våra bästa produkter