Star Vie Vesta 2021
  • Star Vie Vesta 2021
  • Star Vie Vesta 2021

Star Life Vesta 2021

PVP: 1 261,66 kr
1 137,98 kr
-10% Star Vie
Njut av padel med detta Star Vie padel racket för kvinnor, det ger en bra balans mellan kontroll, kraft och komfort samt en rosa design
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Star Life Vesta 2021

Följ din utveckling som spelare med Vesta padel racket som finns i den nya Star Fri 2021- kollektionen. Den kännetecknas av sin fina balans, eftersom den har en rund form och medelbalans så den ger den kraft och kontroll du behöver.

Eftersom det är ett padel racket för kvinnor har den en lättare vikt. Den utmärker sig också för sin mjukare touch, eftersom den har mjukt eva-gummi i kärnan. Den kombinerar även kol med glasfiber i strukturen, vilket ger den en perfekt balans mellan motstånd och spelbarhet.

Star Fri Vesta rosa, funktioner

  • Bra balans mellan kraft och kontroll med Star Vie Vesta 2021.
  • Rörformad kolfiberram, som ger större motstånd.
  • Spel utan skador tack vare det mjuka eva-gummit inuti.
  • Bra spelbarhet med användning av glasfiber i planen.
  • Mångsidig och lättare padel racket.
  • Det låter dig utvecklas och definiera din spelstil.
  • Modell ingår i Discover Star Vie 2021 racketserien.

Vem är det till? Designad för kvinnor på mellannivå som vill ha bästa prestanda både i anfall och försvar. Det är också indicerat för att undvika armbågsproblem, eftersom det har en halvmjuk touch.

Varför kommer du att gilla det? För genom form, balans och vikt är den väldigt hanterbar, så att du snabbt kan anpassa dig till den. Dessutom har byrån tagit hand om alla detaljer för en oklanderlig finish i svart med fuchsiadetaljer.

Ta reda på mer om varumärket STARVIE

Gå till ett av företagen med bäst rykte inom padel: Star vie. Det har en lång historia i branschen och använder alltid den senaste tekniken på sina produkter för att möta spelarnas behov.

Njut av dess nya kollektion av Padel rackets, kit, padelrack och andra tillbehör, vi är övertygade om att du kommer att hitta den som passar dig bäst. Dessutom har den stöd från topp tio spelare på World Padel Tour som Mati Díaz, Marcel Jardim, Carolina Navarro eller systrarna Alayeto.

Våra bästa produkter