Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Star Vie Spika 2021
  • Star Vie Spika 2021
  • Star Vie Spika 2021

Star Vie Spika 2021

PVP: 1 821,02 kr
1 644,96 kr
-10% Star Vie
padel racket de padel Star Vie Spika 2021 | Förbättra ditt spel med detta Star Vie padel racket, det ger fantastisk kontroll, kraft och komfort samt stor hållbarhet tack vare materialen som används.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Star Vie Spika

Bli expert med Spika padel racket i gult, en modell från mellanserien Star Vie 2021. Det är en mycket hanterbar modell, som gör att du kan kontrollera bollen tack vare sin runda form och ge mer kraft till dina skott med genomsnittet balans.

Företaget har använt resistenta material för god hållbarhet, så dess struktur är 100 % kol med glasfiber på sidorna. Den har även eva mjukt gummi i kärnan, på så sätt kommer du inte att tappa känslor när du slår och du kommer knappt att märka bollens vibrationer.

Star Vie Spika gul, egenskaper

  • Runt format design och medium balans av Star Vie Spika 2021.
  • Kolrör för större motståndskraft mot stötar.
  • Glasfiberyta som ökar dess spelbarhet.
  • Exceptionell touch tack vare det mjuka eva-gummit inuti.
  • Mångsidig racket, mycket hanterbar och med en bred sweet spot.
  • Högre bollhastighet och lätthet i utförandet av slaget.
  • Ingår i Discover-sortimentet av Star Vie 2021-racket.

Vem är det till? Vi rekommenderar det till spelare på hög eller medelhög nivå som vill förbättra sig, eftersom det är en snabbt anpassad racket som hjälper dig att rikta dina skott och förhindrar att du gör otvungade fel.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare gummit som används i kärnan genererar den knappt vibrationer så du kan spela i timmar utan obehag. Dessutom är den en av de coolaste i kollektionen med sin svarta design och gula detaljer.

Ta reda på mer om varumärket STARVIE

Gå till ett av företagen med bäst rykte inom padel: Star vie. Det har en lång historia i branschen och tillämpar alltid den senaste tekniken på sina produkter för att möta spelarnas behov.

Njut av dess nya kollektion av Padel rackets, kit, padelrack och andra tillbehör, vi är övertygade om att du kommer att hitta den som passar dig bäst. Dessutom har han stöd från topp tio spelare på World Padel Tour som Mati Díaz, Marcel Jardim eller Carolina Navarro.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2021
Våra bästa produkter