Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Star Vie Metheora Junior 2021
  • Star Vie Metheora Junior 2021
  • Star Vie Metheora Junior 2021

Star Vie Metheora Junior 2021

PVP: 755,83 kr
679,04 kr
-11% Star Vie
padel racket Star Fri Metheora Junior 2021 | Utmärkt spelbarhet av detta Star Vie padel racket för barn, en anpassning av Mati Díaz padel racket så att de små kan njuta av bästa prestanda
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket för barn Star Vie Metheora Junior guld

För att unga mästare ska kunna njuta av de bästa sensationerna på banan har vi en ny upplaga av Star Vie 2021 Metheora Junior padel racket. Det är en kopia av Mati Díaz racket anpassad till de smås händer, så den har det smalare handtaget och minskad vikt.

Glasfiber har använts i strukturen, vilket ger den bra spelbarhet. Den här säsongen har den grovhet på planen förutom det klassiska eva mjuka gummit för en mjukare touch och mer komfort. Den erbjuder också kraft och kontroll tack vare sin runda form och medium balans.

Star Vie Metheora Junior gyllene, egenskaper

  • Star Vie Metheora Junior 2021 har ett runt format och innehöll balans.
  • Anpassning av Mati Díaz padel racket för de minsta.
  • Elastisk och mjuk touch tack vare användningen av glasfiber.
  • Grov yta för att förstärka effekterna.
  • Exceptionell touch tack vare det mjuka eva-gummit inuti.
  • Mindre handtag och minskad vikt för att göra den mycket mer hanterbar.
  • Ingår i Star Vie 2021-serien av Padel rackets för pojkar.

Vem är det till? Designad för de yngsta, barn som börjar spela eller som redan har en hög nivå och som letar efter bästa prestation både i anfall och försvar, eftersom det är en padel racket anpassad efter deras behov.

Varför kommer du att gilla det? För på ett estetiskt plan är det en kopia av nya Metheora Warrior 2021 tack vare kombinationen av svarta och guldtoner. Därmed kommer de små att kunna börja tävla med ett kvalitets padel racket anpassat efter deras behov.

Ta reda på mer om varumärket STARVIE

Gå till ett av företagen med bäst rykte inom padel: Star vie. Det har en lång historia i branschen och tillämpar alltid den senaste tekniken på sina produkter för att möta spelarnas behov.

Njut av dess nya kollektion av Padel rackets, kit, padelrack och andra tillbehör, vi är övertygade om att du kommer att hitta den som passar dig bäst. Dessutom har den stöd från topp tio spelare på World Padel Tour som Mati Díaz, Marcel Jardim, Carolina Navarro eller systrarna Alayeto.

Features Form: Runda Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 330-350gr. Profil: 38 mm Spelare: Unge År: 2021
Våra bästa produkter