Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Star VIe Titania Kepler 2021
  • Star VIe Titania Kepler 2021
  • Star VIe Titania Kepler 2021

Star VIe Titania Kepler 2021

PVP: 2 161,09 kr
1 973,51 kr
-9% Star Vie
padel racket Star Fri Kepler 2021 | Oslagbara sensationer med detta Star Vie kontrollpadel racket, tillverkat av mjukt eva-gummi för en fantastisk touch och njut av ett spel utan skador.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Star Vie Kepler blå och röd

Vi analyserar nyheterna som Starvie Padel 2021 ger oss för den här säsongen. Vi hittar modeller lika kompletta som det blå och röda Titania Kepler padel racket, en modell som behåller den fantastiska kontrollen av sin föregångare tack vare sitt runda format och inneslutna balans.

Å andra sidan genererar det en fantastisk touch eftersom mjukt eva-gummi har använts i kärnan. Så du kommer att njuta av en fantastisk utgång för långsamma bollar och mindre vibrationer. Kol har också använts för sin konstruktion samt Titania Core-biten för att öka dess hantering och bättre fördela vikten.

Star Vie Titania Kepler röd och blå, funktioner

  • Star Vie Titania Kepler 2021 har vikten nära manschetten och en rund form.
  • Stor motståndskraft och hållbarhet hos strukturen tack vare användningen av kol.
  • Större hastighet och komfort i att slå med det mjuka gummit.
  • Det genererar knappt vibrationer, vilket minimerar armobehag.
  • Kontrollpadel racket som hjälper dig att korrigera bollar utanför mitten.
  • Ny anti-torsion design för en stabil och solid träff.
  • Finns i Star Vie 2021 racketkollektion.

Vem är det till? Designad för spelare med avancerad eller medelhög nivå som gillar att spela till höger och letar efter ett kontrollracket, hanterbart och med en halvmjuk touch. Den är också idealisk för dem som är benägna att få obehag i armarna.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare användningen av kvalitetsmaterial ger den den bästa prestandan på banan. Även i denna utgåva återkommer den med en moderniserad design, mycket original tack vare kombinationen av svart med detaljer i blått och rött.

Ta reda på mer om varumärket STARVIE

Upplev de bästa sensationerna med Starvie Padel, ett företag med ett stort rykte som har lyckats få fotfäste på denna mycket konkurrensutsatta marknad. Varje säsong arbetar de med att tillämpa de senaste tekniska innovationerna på sina padel racket och uppnå spektakulära resultat.

Dessutom utökar den sin katalog med sportkläder, padelväskor och accessoarer. Gå till svält, professionella spelare från World Padel Tour som Mati Díaz, Marcel Jardim, Carolina Navarro eller Franco Stupa har redan gjort det.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Kontrollera Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2021 Tacto Blando Material Principal Carbono Rugosidad 3d
Våra bästa produkter