Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Star VIe Titania Kepler Pro 2021
  • Star VIe Titania Kepler Pro 2021
  • Star VIe Titania Kepler Pro 2021

Star VIe Titania Kepler Pro 2021

PVP: 2 072,75 kr
1 974,05 kr
-5% Star Vie
padel racket Star Vie Kepler Pro 2021 | Placera bollen med precision med detta Star Vie padel racket, ett hanterbart kontrollracket som också ger extra kraft tack vare sin hårdare beröring
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Star Vie Kepler Pro röd och blå

Ta ut bollen kontrollerad bakifrån med det nya Titania Kepler Pro padel racket i blått och rött, en modell utvecklad av Star Vie denna 2021. Den sticker ut för sin precision eftersom den har ett runt format och låg balans, även om den håller en bra punch tack vare de begagnade materialen.

Således kombinerar den en kolkonstruktion med EVA-gummi med medeldensitet för att generera en halvhård touch och därmed större kraft. Tack vare sin breda sweetspot kommer du inte att missa lätta bollar och med sin hjärtförstärkning får du en stabil och rejäl träff.

Star Vie Titania Kepler Pro röd och blå, funktioner

  • Star Vie Titania Kepler Pro 2021 är ett kontrollpadel racket med extra kraft.
  • Kvalitet och motståndskraftiga material under lång tid.
  • System i hjärtat av racket som optimerar balansen.
  • Tillverkad med senaste generationens kol.
  • Medeldensitet eva gummi för att generera en torrare touch.
  • Designad med en rund form och innehöll balans för att utöka sweet spot.
  • Nytt från Star Fri Padel 2021 racketkatalog.

Vem är det till? Perfekt för de medelhöga spelare som letar efter ett balanserat och halvhårt racket, eftersom tack vare materialen som används har Kepler pro en mycket bra träff nära nätet.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare sin halvhårda touch kommer du att få mer slag i dina skott och volley utan att förlora bolleffekt för det. Den presenterar också en mycket modern och originell design med sin kombination av svart, rött och blått.

Ta reda på mer om varumärket STARVIE

Upplev de bästa sensationerna med Starvie Padel, ett företag med ett stort rykte som har lyckats få fotfäste på denna mycket konkurrensutsatta marknad. Varje säsong arbetar de med att tillämpa de senaste tekniska innovationerna på sina padel racket och uppnå spektakulära resultat.

Dessutom utökar den sin katalog med sportkläder, padelväskor och accessoarer. Gå till svält, professionella spelare från World Padel Tour som Mati Díaz, Marcel Jardim, Carolina Navarro eller Franco Stupa har redan gjort det.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2021 Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter