Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Star Vie Kraken Pro 2021
  • Star Vie Kraken Pro 2021
  • Star Vie Kraken Pro 2021

Star Vie Kraken Pro 2021

PVP: 2 435,34 kr
2 192,91 kr
-10% Star Vie
padel racket de padel Star Vie Kraken Pro 2021 | Prestera på din bästa nivå med detta Star Vie avancerade racket, med en bred sweet spot att försvara och en halvhård touch för att inte tappa kraften vid nätet
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Star Vie Kraken Pro Verde

Bli expert med Kraken Pro padel racket, en av nyheterna i Star Vie 2021 medium-serien. Det är en mycket hanterbar modell, som låter dig kontrollera bollen och ge den kraft tack vare dess rivform och medium balans. Dessutom, med den extra sweet pot-tekniken, kommer den att förlåta alla dina misstag.

Dess profil är 26 millimeter och resistenta material har använts för bra prestanda. Strukturen är 100% kol. Den har även medium eva-gummi i kärnan, på så sätt kommer du inte att tappa känslor när du slår och du kommer att ha mer slag nära nätet.

Star Fri Kraken Pro grön, funktioner

  • Teardrop-format design och innehöll balansen av Star Vie Kraken Pro 2021.
  • Dess sammansättning är 100% kol, med förstärkningar i röret.
  • Den sticker ut för sin nya form med en 26 mm profil.
  • Medeldensitetsgummi för att öka kraften utan att tappa effekt.
  • Extra Sweet Spot-teknik som genererar en bred sweet spot.
  • Stor manövrerbarhet för att göra snabba rörelser, .
  • Ingår i stjärnsortimentet av Star Vie 2021-racket.

Vem är det till? Vi rekommenderar det till spelare som spelar intensivt eller med en hög nivå som behöver en mångsidig racket, det vill säga med kraft och kontroll för att släppa lös sina bästa skott från alla delar av banan.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare det nya 0,5 cm längre greppet får du mer komfort när du greppar padel racket med två händer. Du kommer också att älska dess design i nyanser av svart och grått med företagets logotyp i fluorescerande grönt, väldigt coolt!

Ta reda på mer om varumärket STARVIE

Gå till ett av företagen med bäst rykte inom padel: Star vie. Det har en lång historia i branschen och tillämpar alltid den senaste tekniken på sina produkter för att möta spelarnas behov.

Njut av dess nya kollektion av Padel rackets, kit, padelrack och andra tillbehör, vi är övertygade om att du kommer att hitta den som passar dig bäst. Dessutom har den stöd från topp tio spelare på World Padel Tour som Mati Díaz, Marcel Jardim, Carolina Navarro eller systrarna Alayeto.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2021
Våra bästa produkter