Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Star Vie Dronos Galaxy 2021
  • Star Vie Dronos Galaxy 2021
  • Star Vie Dronos Galaxy 2021

Star Vie Dronos Galaxy 2021

PVP: 2 852,20 kr
2 565,89 kr
-11% Star Vie
Star Vie Dronos Galaxy paddelpadel racket modell 2021 | En av de mest balanserade Star Vie-racket, en nyhet för avancerade spelare som vill ha bästa prestanda både i anfall och försvar
Skriv en recension
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Star Vie Dronos Galaxy lila

Låt dig överraskas med nyheterna från de bästa märkena på marknaden. Upptäck det nya Dronos Galaxy padel racket, som ingår i den avancerade serien Star Vie 2021. Den ger en bra balans mellan kraft och kontroll tack vare sin överdimensionerade design och medelbalans.

Den senaste generationens kol har använts för strukturen, vilket förstärker de områden som är mest utsatta för slitage. Den har också eva-mjukt gummi på insidan för exceptionell touch samt grov teknik för att njuta av mer snurr på dina toppspin- eller skivskott.

Star Vie Dronos Galaxy lila, funktioner

  • Star Vie Dronos Galaxy 2021 är mycket välbalanserad i kraft och kontroll.
  • Teardrop-format med centrerad balans.
  • Bit placerad i hjärtat som ger stor hanterbarhet.
  • Mjukt gummi som hjälper till att uppnå högre bollhastighet.
  • Kol har använts i både rörformen och lägenheterna.
  • Strukturella förstärkningar som skapar stabilitet i träffen.
  • Stjärnteckning som gör det möjligt att ge effekter med större precision.
  • Finns i Star Vie Advanced 2021 racketkatalogen.

Vem är det till? För spelare som tränar dagligen, med avancerad eller hög nivå och som gillar att placera bollen med precision förutom att avsluta med kraft. Det är därför de behöver ett balanserat racket för att dominera alla områden på banan.

Varför kommer du att gilla det? För med den nya delen av hjärtat får du en snabb hantering av racket mot vilken rivaliserande boll som helst. Dessutom har den en spektakulär design i svart och lila, som framhäver delen av logotypen och hjärtat med ljus färg.

Ta reda på mer om varumärket STARVIE

Gå till ett av de företag som har bäst rykte inom padel: Starvie. Det har en lång historia i branschen och tillämpar alltid den senaste tekniken på sina produkter för att möta spelarnas behov. Njut av dess nya kollektion av Padel rackets, kit, padelväskor och andra tillbehör.

Vi är övertygade om att du kommer att hitta den som passar dig bäst. Dessutom har han stöd från topp tio spelare från World Padel Tour som Mati Díaz, Marcel Jardim, Carolina Navarro eller Franco Stupa.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-380 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2021
Våra bästa produkter