skyddande Royal Padel svart 33-årsjubileum
  • skyddande Royal Padel svart 33-årsjubileum
  • skyddande Royal Padel svart 33-årsjubileum

skyddande Royal Padel svart 33-årsjubileum

PVP: 65,82 kr
54,30 kr
-18% Royal Padel
Padelskydd Royal Padel svart 33-årsjubileum | Förhindra att slag träffar ramen på ditt racket med det nya Royal Padel 33-årsjubileumsskyddet som anpassar sig till alla racket och är lätt att installera

Skydd för ramen Royal Padel svart 33-årsjubileum

Förläng livslängden på ditt racket med den nya kollektionen av skydd från märket Royal Padel som du nu kan köpa i vår padelbutik online. Upptäck det nya skyddet för 33-årsjubileumsvarumärket som har designats i svart med orange detaljer.

På dess yta hittar vi grovhet som hjälper till att minska effekten av de slag som händer medan du spelar. Å andra sidan är dess lim av hög kvalitet, så när det väl sitter på behöver du inte oroa dig för att det lossnar medan du spelar. Att avsluta det är väldigt lätt att placera så det tar inte lång tid.

Royal Padel skyddande of the 33-årsjubileum i svart, egenskaper

  • Royal Padel är en specialutgåva av märkets 33-årsjubileum.
  • Den är väldigt lätt för att inte lägga onödig vikt på ditt racket.
  • Det tar inte lång tid att lägga upp det.
  • Starkt lim för att förhindra flagning vid användning.
  • Den finns i olika färger att välja mellan.
  • Nya tillbehör till Royal Padel 2023 padelracket.

Vem är det till? Vi rekommenderar det till alla de människor som vill ta hand om sitt racket så att de vill förhindra att det skadas på grund av ofrivilliga stötar eller repor med marken. Den är också av hög kvalitet så att du inte behöver oroa dig för att byta den under en längre tid.

Varför kommer du att gilla det? För så länge du bär den kan du spela säkert. Den har även designats i svart med vita detaljer, perfekt att matcha med ditt padelracket. Den kommer att bli en av dina favoriter!

Upptäck mer om varumärket ROYAL PADEL

Vi analyserar den nya katalogen av Royal Padel, ett av varumärkena med störst erfarenhet i branschen. Den här säsongen presenterar den nya teknologier och material i sin nya kollektion av padelracket, kit, väskor och tillbehör som anpassar sig till alla nivåer och spelstilar.

Den har också representation på banorna i World Padel Tour med några spelare som Adrià Mercadal, Aranza Osorio eller Jordi Juan. Gilla dem och njut av de bästa sensationerna på banan med de nya RP 2021-racket.

Features År: 2023
Våra bästa produkter