Royal Padel X Black Pro padel racketväska

PVP: 983,25 kr
837,82 kr
-15% Royal Padel
Byt din padel racketväska mot nya X Black Pro från Royal Padel, perfekt för att transportera alla dina padeltillbehör och alltid ha dem till hands
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 29 September, 2022

Royal Padel X Black Pro padel racketväska

Förnya din gamla padelväska för en ny av bästa kvalitet från företaget Royal Padel 2022. Du kan nu köpa X pro padelväska i svart, som är mycket stor med vilken du kan transportera allt ditt material bekvämt tack vare de olika handtagen som det räknas med.

När det gäller utrymme är den stor i storleken, så en mycket stor central ficka har inkluderats där du kan förvara alla dina personliga tillhörigheter och två andra sidor för att förvara en padel racket och den andra för att lägga din plånbok, mobiltelefon eller nycklar och inte förlora dem i ryggsäcken.

RP Pro svart padel racketväska, funktioner

  • Royal Padel X Black Pro har mått på cirka 64 x 34 x 30 cm.
  • Den har en ficka för flera racket och en annan för att förvara skor.
  • Det låter dig ha dina personliga tillhörigheter som mobil till hands.
  • Handtagen är vadderade för att kunna transportera den bekvämt.
  • Två handtag på baksidan för att bära den som ryggsäck och ett för att bära den för hand.
  • Mycket elegant design i svart färg helt.
  • Ny kollektion av Royal Padel 2022 ryggsäckar.

Vem är det till? Det är ett bra alternativ för spelare som letar efter en mycket stor och rymlig padelväskor för att förvara alla sina tillhörigheter på ett ordnat sätt utan att förlora det över hela ryggsäcken tack vare dess olika fack.

Varför kommer du att gilla det? Inte bara på grund av sin stora kapacitet, utan också på grund av sin helt svarta design som gör att du kan kombinera den med dina kläder och skor, en klassisk design som aldrig går ur mode.

Upptäck mer om varumärket ROYAL PADEL

Vi analyserar den nya Royal Padel-katalogen, ett av de mest erfarna varumärkena i branschen. Den här säsongen presenterar nya teknologier och material i sin nya kollektion av Padel rackets, kit, väskor och tillbehör som anpassar sig till alla nivåer och spelstilar.

Den har också representation på World Padel Tour-banorna med några spelare som till exempel Adrià Mercadal, Aranza Osorio eller Jordi Juan. Gilla dem och njut av de bästa sensationerna på banan med de nya RP 2022-racket.

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter