Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
padelväskor Royal Padel Fury Orange Pro
  • padelväskor Royal Padel Fury Orange Pro
  • padelväskor Royal Padel Fury Orange Pro

padelväskor Royal Padel Fury Orange Pro

PVP: 1 042,15 kr
888,02 kr
-15% Royal Padel
Royal Padel Fury Orange Pro padel racketväska | Transportera ditt padeltennisracket och allt ditt material med den nya Fury Pro padel racketväskan från Royal Padel, en mycket bekväm ryggsäck med stor kapacitet

Royal Padel Fury Pro Orange padel Bag

Ta med allt du behöver till dina padelmatcher med den nya kollektionen av Royal Padel 2022 väskor. Du kan nu köpa den nya Fury Pro padelväskor i orange, en av de största i företaget som gör att du kan lagra allt ditt material utan att behöva lämna du går hem.

För att erbjuda dig all komfort har den designats med två typer av grepp, en i form av en ryggsäck som du kan anpassa efter eget tycke och den andra för att bära den i handen i form av en väska. Den har två sidfickor och en central där du kan förvara ett stort antal saker.

Royal Padel Fury orange padel racketväska, funktioner

  • Royal Padel Fury Orange Pro är en av de största i företaget.
  • Du kan bära den som ryggsäck eller som väska.
  • Centralt fack och två andra på sidorna.
  • Den har kapacitet för en padel racket och tillbehör.
  • Den centrala fickan är mycket bred och gör att du kan separera skorna separat.
  • Svart och orange design för att kunna kombinera den med dina kläder.
  • Ny kollektion av stora väskor Royal Padel 2022.

Vem är det till? Den har designats med tanke på de idrottare som spelar flera gånger i veckan och som vill ha en padelväskor med vilken de kan transportera allt sitt paddelmaterial bekvämt utan att behöva lämna saker hemma.

Varför kommer du att gilla det? För den har inte bara stor kapacitet och är väldigt bekväm, utan den har även designats i svart med orange detaljer, så den blir inte svår att kombinera med dina sportkläder.

Upptäck mer om varumärket ROYAL PADEL

Upptäck den nya Royal Padel-katalogen, ett av de mest erfarna varumärkena i padelvärlden. Den här säsongen införlivar den nya teknologier och material i sina produkter, alla anpassade till spelarnas alla nivåer och spelstilar.

Den har också representation på World Padel Tour-banorna med några spelare som till exempel Adrià Mercadal, Aranza Osorio eller Jordi Juan. Gilla dem och njut av de bästa sensationerna på banan med de nya RP 2022-racket.

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter