Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Protector Royal Padel Camuflaje Blanco
  • Protector Royal Padel Camuflaje Blanco

skyddande Royal Padel White Camouflage

PVP: 65,27 kr
54,31 kr
-17% Royal Padel
Padelskydd Royal Padel White Camouflage | Originalskydd för Royal Padel-racket, erbjuder maximalt skydd mot slag förutom en original design av kamouflagetyp med vita bokstäver

Paddelskydd Royal Padel White Camouflage

Njut av maximalt skydd med detta kamouflageliknande RPpadellskydd med vita bokstäver, ett tillbehör som du kan få i Royal Padel 2021-katalogen. Det ökar skyddet mot stötar eller repor tack vare sin grova finish.

På grund av dess dimensioner kan den användas till vilken modell som helst eftersom den passar till ramens bredd. Dessutom, med limmet som den innehåller, är det mycket lätt att fästa det enkelt och det står sig genom tiderna i gott skick.

RP kamouflage padelskydd med vita bokstäver, funktioner

  • Grön kamouflagedesign och vita bokstäver på Royal Padel-skyddet.
  • Säljes i 1-pack och finns i fler färger.
  • Maximal hållbarhet tack vare användningen av kvalitetsmaterial.
  • Ändrar inte vikt eller balans.
  • Sköld med grov finish för extra skydd
  • Nya skydd för Padel rackets Royal Padel 2021.

Vem är det till? Vi rekommenderar det till alla pojkar eller tjejer som vill hålla sitt padel racket i gott skick, eftersom det är ett skydd med en grov yta som passar till alla racket, oavsett form.

Varför kommer du att gilla det? Förutom att det är ett mycket användbart tillbehör när det kommer till att skydda padel racket, kommer det också att hjälpa dig att ge den en touch av färg. Den visar upp sin design med sin kamouflagegröna estetik och vita bokstäver och logotyper.

Upptäck mer om varumärket ROYAL PADEL

Vi analyserar den nya Royal Padel-katalogen, ett av de mest erfarna varumärkena i branschen. Den här säsongen presenterar nya teknologier och material i sin nya kollektion av Padel rackets, kit, väskor och tillbehör som anpassar sig till alla nivåer och spelstilar.

Den har också representation på World Padel Tour-banorna med några spelare som till exempel Adrià Mercadal, Aranza Osorio eller Jordi Juan. Gilla dem och njut av de bästa sensationerna på banan med de nya RP 2021-racket.

Features År: 2021
Våra bästa produkter