Nox Smartstrap Luxury 23 Röda Spetsar
  • Nox Smartstrap Luxury 23 Röda Spetsar

Nox Smartstrap Luxury 23 Röda Spetsar

PVP: 109,15 kr
98,19 kr
-11% Nox
Nox Smartstrap Luxury 23 rojo | Missa inte det nya röda snöret till ditt Smartstrap Luxury 23-racket från det välkända Nox-märket, gjord av mjuka, absorberande och slitstarka material.

Nox Smartstrap Luxury 23 röda padelsnören

Få alla våra nya tillbehör till bästa pris i vår padelbutik online. Upptäck Smartstrap Luxury 23 i rött, en sladd som är en del av den nya Nox 2023-kollektionen och som du kan placera på ditt racket för att hålla det säkert fastsatt.

Den är designad i rött med Nox-logotypen broderad i vitt. Den är gjord i ett mjukt och absorberande tyg så att det inte orsakar hudirritation och att svett inte överförs till din hand under de mest intensiva matcherna.

Nox Smartstrap Luxury 23 spets i rött, funktioner

  • Nox Smartstrap Luxury 23 röd är mjuk vid beröring för att inte orsaka obehag
  • Du kan lägga den enkelt och snabbt på din padelracket.
  • Tillverkad av starka och slitstarka material.
  • Det hjälper dig att förhindra att padelracket rymmer och blir påkörd.
  • Broderad logotyp i vitt.
  • Nya snören till Nox 2022 padelracket.

Vem är det riktat till? Lämplig för alla spelare som vill undvika att tappa racket, eftersom den med Smartstrap Luxury 23-sladden alltid kommer att fästas på din handled. På så sätt kan du förhindra att den glider ur handen på grund av svett och att den blir träffad.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer säkert att gilla den för sin moderna och noggranna design i rött och för att den är gjord med absorberande och hållbara material som håller den i gott skick även om du använder den ofta. Du kan också välja mellan de olika färgerna som finns.

Upptäck mer om varumärket NOX

Njut av padel med Nox Sport och dess breda sortiment av padelracket, sportkläder, padelpadelrack och andra tillbehör av bästa kvalitet som du kan få till ett överkomligt pris.

Återigen samarbetar professionella spelare som Miguel Lamperti, Agustín Tapia och tvillingarna Atómicas med företaget och representerar det på alla banor. Gå med i Team Nox och njut av de bästa sensationerna.

Features År: 2023
Våra bästa produkter